Frida Lund lever för mat och dryck – och menar bestämt att brynt smör funkar till precis allt! Och nu blir hon och hennes goda grejer en del av Baaam. Men vad skulle Frida laga om det vankades bjudmiddag? Och vad ser ni henne aldrig bjuda på? Det får ni veta här nedan.
Välkommen till Baaam, Frida! Berätta, vem är du?
– Jag är en go’ o glad tjej… Skoooja, jag är snarare en rätt svajig person som ÄLSKAR mat. Och vin! Älskar vin!
Hur känns det att bli en del av Baaam?
– Megamegabra! Är så pepp och glad för detta!
Vad kommer vi få läsa om i din blogg?
– Mat och vin då, obviously. Men också en massa annat. Jag har till exempel precis flyttat så det pågår någon form av renovering i kombo med en sprallig ettåring. En ekvation som ehhh inte alltid går ihop. Annars kommer det absolut slinka in lite fuktmasker, barn men också om svårigheterna som många kvinnor battlar med kring maten.
Din blog är ju inte bara en matblogg – men om vi ändå ska snacka lite mat, vad är din favoritmaträtt?
– Alltid och jag menar ALLTID går en pasta med tomatsås och valfri ost hem.
Om man ska bjuda på en middag hemma och vill imponera lite, vad ska man då laga?
– Plockrätter! Det är det bästa eftersom det kräver ganska lite men ser jävligt proffsigt ut. Typ burrata, ugnsbakade fikon, friterad ost med mera!
Vilken maträtt skulle du aldrig i livet servera?
– Nåt med rödbeta.
Varför?
– Det är provocerande äckligt, faktiskt.
Berätta något vi inte vet om dig!
– Jag har intervjuat miss Kelly Rowland på Grand Hotel en gång. DET NI!