Hanna HanaPee Persson börjar blogga på Baaam

Säg hej till Hanna ”HanaPee” Persson – Baaams nya bloggare

Baaams bloggfamilj har fått tillökning och vi är så peppade på att få välkomna in Hanna ”HanaPee” Persson till oss. Lär känna henne här!

Hanna Persson, mest känd som ”HanaPee”, är knappast en nykomling i bloggvärlden. Redan 2006 startade hon sin första blogg och har sedan dess slagit igenom stort som programledare för bland annat Guldbaggegalans röda matta i SVT, sänt ungdomsprogrammet Hanna badar med en kändis och även själv producerat serien MVH Talkshow. Hanna brinner därtill för feminism, för att få visa upp en verklig vardag och är inte sen på att ryta ifrån när det krävs.

Nu börjar hon blogga på Baaam och berättar för oss om hur hon ska förhålla sig till det nya mammalivet i bloggen och vad hon längtar mest efter i höst.


Välkommen till Baaam, Hanna! Hur känns det att bli en del av Baaam?

– Svinkul! Jag lusläser ju bland annat Asabeas blogg här nu när jag blivit morsa. Gillar också Floras blogg och Frida ”Goda grejer” Lunds blogg. Det känns kul att få vara en i gänget.

Du är ju ett stort namn i bloggvärlden och var verkligen en pionjär när du startade din blogg 2006. Hur såg ens bloggvärlden ut då?

– Då var det typ bara jag, Ebba Von Sydow och Carl Bildt som bloggade. Det fanns helt enkelt inte så mycket annat att göra på vardagskvällarna än att ”sitta vid datorn” uppe på min föräldragård utanför Sundsvall. Så hittade jag fenomenet blogg och blev frälst!

Hanna HanaPee Persson delar gärna med sig av vardagen i bloggen på Baaam

Hanna HanaPee Persson fick nyligen sonen Nisse – som såklart kommer synas i bloggen.

Hanna Persson

För de som inte känner dig – vem är du?

– Jag är rätt basic??? Men som tur är verkar rätt många vara det vilket ju gör att dom vill följa mig tack och lov. I övrigt är jag 31 år, från Sundsvall men bor i Stockholm sen 11 år med min kille Anton och numera med vår bebis Nisse på 1 månad. Förutom bloggen så jobbar jag med att göra rörliga grejer på mitt egna litet produktionsbolag och har tidigare synts en del som programledare på SVT. Och så har jag två poddar!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

– Blir väl en hel del vardag, jobb, Nisse och så hjälper jag ofta mina läsare med allt ifrån relationsbekymmer till klädkriser. Kommer skriva mycket om stil. Fy fan vad skönt att inte va gravid längre och kunna ha snygga kläder.

Hanna Persson gillar att ge stilråd i sin nya blogg på Baaam

”Kommer skriva mycket om stil”, säger Hanna HanaPee Persson.

Hanna Persson

Vi som följer dig på Instagram vet ju att du är bra på att visa upp vardagslivet på ett ärligt och ofta väldigt roligt sätt. Är det något som kommer ta mer plats även i bloggen?

– Ja, det hoppas och tror jag! Har ju liksom bara ett sätt att skriva på.

Du har ju nyligen också blivit mamma – kommer du dela med dig av detta nya liv i bloggen?

– Yes, Nisse kommer få vara med. Tills min integritetspanik kickar in dvs.

Hanna Persson kommer skriva om sin son Nisse i bloggen på Baaam

Hanna Perssons son Nisse är bara 1 månad gammal.

Hanna Persson

Höst och nystart är ju på tapeten nu. Vad längtar du mest efter just nu?

– FÅ PÅ MIG MINA JEANS!!!!!! Och att inte amma precis varje vaken och sovande sekund.

Berätta något vi inte vet om dig!

– Jag ville bli sumobrottare när jag var barn.

Läs Hanna HanaPee Perssons blogg på Baaam här!