Artikeln innehåller reklamlänkar
Elcyklar, moppar bra cyklar

Semester i Sverige? Här är bästa cyklarna att investera i

I år är det dags att upptäcka Sverige! Och vad passar bättre då än en klassisk cykelsemester? Här är bågarna som gör turerna roliga och lätt-trampade i sommar.
Slå på ljud

Efter en intensiv vår fylld av oro, avståndstagande och virus-snack kommer en sommar vi med största säkerhet bör spendera på hemmaplan. Kanske även under strikta former där vi måste hitta nya sätt att umgås på. Vad passar då bättre än en cykelsemester?


Vad kan man göra på semestern i Sverige?

Om vi skippar tåg, bil och flyg minimerar vi samtidigt närkontakt, så varför inte hänga tält och sovsäck på ryggen och hoppa upp på cykeln i sommar? Du har säkert några gömda pärlor på behagligt cykelavstånd som du nu har chansen att upptäcka och njuta av. Är du inget fan av sova utomhus, gör roliga dagsturer!


Bästa cyklarna för semester på hjul

Men alla som någon gång har cyklat längre sträckor vet hur viktigt det är med rätt cykel. Varesig du väljer elcykel eller inte så ska den helst göra utflykterna till något glädjefyllt och härligt. Här tipsar vi om 10 cyklar som helt klart gör semestern på två hjul bättre:


Elcykel, moped och spark

1. Har ni sett en snyggare elcykel än denna gråa dröm från Batavus? Med el på pakethållaren går utflykterna väldigt smidigt! Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

2. En cool eldriven cykel med stor korg på pakethållaren, vilket gör den ultimat för härliga turer i sommar. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

3. En elcykel från Bafang som du kan vika ihop och enkelt ta med dig i bilen, om du vill köra till en plats längre bort för att göra utflykter där. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

4. En eldriven trekkingcykel från Lapierre som tål turer på landet. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

5. Stilren elcykel i klassisk dammodell med batteri under pakethållaren, från LifeBike. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

6. Är du en latmask som behöver hjälp att komma ut eller bara gillar när det rullar lite snabbare? Då är kanske en retroinspirerade el-scootern från Freev, något för dig. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

7. En el-driven sparkcykel är roligt att glida runt på i kvarteret i sommar. För dig som bor i stan och absolut inte vill ut på landet och ha dig. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)


8. Sportcykel från Cube som bara väger 10,2 kilo gör det enkelt att cykla långt, utan el i baken. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

9. Så snygg cykel med härligt röda däck, från Fixed Gear. En enkel cykel som passar bra både i stan och på landet. Här kan du köpa den  (länk till Tradedoubler.com)

10. En klassisk mountainbike i knallblå färg, från Cube. För den som älskar att cykla snabbt! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Solglasögon med ovala bågar är ett av sommarens måsten

Semester i Sverige? Här är 17 pärlor att uppleva i sommar