blair och dan gossip girl

6 seriepar som gick från fiender till kärlekspar

Leslie och Ben i Parks and Recreation, Haley och Nathan i One Tree Hill. Här är paren från tv-serier som började som ovänner.
2:42

Efter reklamen: Röda mattan i Cannes genom tiderna

(2:42)

Slå på ljud

Kärlek börjar alltid med bråk heter det ju, och i tv-seriernas värld är det inte sällan populära par är allt annat än vänner när de först träffas.

Här är serieparen som gick från fiender till kärlekspar!

Leslie och Ben i Parks and Recreation

Så fort Ben kom in i bilden i Parks and Recreation kände sig Leslie hotad, men allt eftersom utvecklades deras relation till något riktigt fint, och att se hur de alltid stöttar varandra gör att de har en speciell plats i våra hjärtan.

Will Graham och Hannibal Lecter i Hannibal

Will och Hannibal slutar i princip aldrig att försöka döda varandra, till och med i slutet, trots att de egentligen är kära i varandra. De flesta kan nog också hålla med om att det sätt deras relation slutade på i serien var riktigt hjärtskärande.

Emma och Hook i Once Upon a Time

Emma och Hook i Once Upon A Time hade en kemi som inte gick av för hackor, och tittarna älskade att se paret gå från att flirta till att försöka döda varandra till att vara gifta och skaffa barn.

Klaus och Caroline i The Vampire Diaries

Klaus och Caroline i The Vampire Diaries gick från att hata varandra till att respektera och älska varandra, och många anser att deras relation inte fick det slut den förtjänade.

Blair och Dan i Gossip Girl

Om det är några som verkligen startade som ovänner var det Blair och Dan i Gossip Girl. En hel del fans har svårt för att manusförfattarna bakom serien ens valde att de skulle bli ett par, medan andra fullkomligt älskade det.

Haley och Nathan i One Tree Hill

Mångas favoritseriepar genom alla tider är Haley och Nathan i One Tree Hill, och en del kanske har glömt att paret egentligen var ovänner från början. Nathan började hänga runt Haley enbart för att göra Lucas sur, och Haley gick bara med på att hjälpa honom om han lämnade Lucas ifred. Resten är som sagt tv-seriehistoria.

Foto: TT

Relaterade artiklar
I Kissed a Girl – och 7 andra populära låtar som faktiskt handlar om kändisar
Quiz: Hur gamla var skådespelarna när de spelade de här karaktärerna?