3 serier från 2021 som folk älskar – och 3 som inte varit lika uppskattade

3 serier från 2021 som folk älskar – och 3 som inte varit lika uppskattade

2021 bjöd på en hel del oförglömliga serier, men även ett par som inte levde upp till våra högt ställda förväntningar.
Kändisparen som har oväntad längdskillnad
1:06

Efter reklamen: Kändisparen som har oväntad längdskillnad

(1:06)

Slå på ljud

Det är minst sagt hög konkurrens i serie- och streamingvärlden just nu och serier i hög kvalitet levereras på löpande band. Ibland blir det full pott, men ibland blir det tyvärr bara platt fall.

Här är tre serier som folk älskade under 2021, och tre serier som inte blev fullt lika älskade!

Älskade Serier från 2021

WandaVision

Handling: Handlingen utspelar sig i Marvel Cinematic Universe (MCU), tre veckor efter att filmen Avengers: Endgame (2019) utspelade sig. Wanda Maximoff och Vision lever ett idylliskt förortsliv i staden Westview och försöker dölja sina krafter.

En hel del älskade denna miniserie och då framförallt Elizabeth Olsen som Wanda.

Squid Game

Handling: En berättelse om människor som misslyckas i livet av olika skäl, men plötsligt får en mystisk inbjudan att delta i ett överlevnadsspel för att vinna tio miljoner amerikanska dollar.

Squid Game blev, utan tvekan, årets mest omtalade serie och också Netflix mest streamade serie någonsin.

You, säsong 3

Handling: Efter två säsonger med den stalkande ”charmören” Joe Goldberg, får vi nu se honom hantera både äktenskap och småbarnsliv — vid sidan om sin impulsiva fru Love.

Trots att serien redan har gått i två säsonger verkar vi inte tröttna på att följa Joe i den tredje säsongen, och serien har fått lovord både från kritiker och tittare.

Inte fullt lika älskade Serier från 2021

Tiger King, säsong 2

tiger king
NETFLIX

Handling: En dokumentärserie om mord, mani och mängder av tigrar.

Den första säsongen av Tiger King anlände precis när coronapandemin hade tagit grepp om världen, och den blev snabbt en megasnackis i stil med årets Squid Game. Den andra säsongen har inte gått lika bra och lever inte riktigt upp till hajpen, och inget direkt nytt tillkommer vilket gör att den känns överflödig.

Gossip Girl

Handling: Skaparen Josh Schwartz har nu uppdaterat handlingen för dagens generation, där skvallerbloggen har ersatts av ett snaskigt Instagram-konto, och nya trendmedvetna kids regerar i korridorerna på Constance Billard.

Den uppdaterade versionen av favoriten Gossip Girl var en av de mest efterlängtade serierna i år, men har inte riktigt levererat och har fått ljummet betyg av kritiker och tittare.

Nine Perfect Strangers

Handling: Nio stressade storstadsmänniskor försöker hitta lugn och ro på en idyllisk resort.

Nine Perfect Strangers hade också stora förväntningar på sig, mycket på grund av att skådisar som Nicole Kidman och Melissa McCarthy medverkar. Mottagandet av serien har dock varit ganska svalt och serien har kritiserats för att vara rörig och ojämn.

Foto: TT

Artikelinspiration: Buzzfeed

Relaterade artiklar
Kändispar med oväntad längdskillnad
Feministiska framsteg som betytt särskilt mycket 2021
Kändisarnas största hårförändringar 2021