Sex drömmiga vindsvåningar du kan köpa i Stockholm

Har du lust att drömma dig bort till en imponerande vindsvåning? CHIC har koll på sex inspirerande som finns ute till salu just nu i Stockholm.

Det kan väl inte bara vara vi som drömmer oss bort till exklusiva takvåningar? Just nu finns det flera pärlor till salu i Stockholm, för den som har ett par miljoner över.

Kolla in sex inspirerande vindsvåningar här nedanför och dröm dig bort!

Östermalm

Utgångspris: 32 000 000 kronor
Kvadratmeter: 200
Mäklare: Nooks

På Östermalm, nära Karlaplan och Fältöversten, hittar du denna magnifika vindsvåning med detaljer i betong och marmor. Våningen är designad av arkitetkbyrån Claesson Koivisto Rune och är helt unik i sitt slag. Badrummet består bland annat av en stor bastu och rymliga sällskapsytor och överallt syns originala takbjälkar.
Se bilderna i bildspelet här nedanför!

Adolf Fredriks Kyrkogata 3

Utgångspris: 39 000 000 kronor
Kvadratmeter: 217
Mäklare: Eklund Stockholm New York

I uppmärksammade The Corner House mitt i Stockholm hittar du vindsvåningen med stort V. För ”ynka” 39 miljoner kronor får du en arkitektritat penthouse med handplockade detaljer från inredningsdesignern Paris Forino och Svenskt Tenn. Totalt får du sju rum och kök samt walk in closet och en drygt 40 kvadratmeter stor takterrass.
Se bilderna i bildspelet här nedanför!

Linnégatan 41

Utgångspris: 18 500 000 kronor
Kvadratmeter: 164+37
Mäklare: Skeppsholmen

I hjärtat av Östermalm hittar du en imponerande vindsvåning med inspirerande materialval och snygga snedtak. Våningen består av totalt fyra rum och kök, samt en rymlig walk in closet och två altaner. Detaljer som marmor och synliga takbjälkar gör våningen lite extra speciell.
Se bilderna i bildspelet här nedanför!

Valhallavägen 14

Utgångspris: 12 900 000 kronor
Kvadratmeter: 129 kvadratmeter
Mäklare: Notar

I gränslandet mellan Vasastan och Östermalm hittar du den här pärlan till vindsvåning. Våningen är i två plan fördelat på fyra rum och kök med exklusiva materialval från Gaggenau och Poggenpohl. Självklart har du en privat terrass om 16 kvadratmeter för sena sommarkvällar.
Se bilderna i bildspelet här nedanför!

Kellgrensgatan 10

Utgångspris: 16 900 000 kronor
Kvadratmeter: 167 kvadratmeter
Mäklare: Wrede

Ett sprillans nytt penthouse kan bli ditt på Kungsholmen i Stockholm. På 167 kvadratmeter har du fem välplanerade rum och en fantastisk takterrass om 125 kvadratmeter med både orangeri och pergola. Våningen beskrivs kort och gott som en ”villa på taket” – något att drömma sig bort till.
Se bilderna i bildspelet här nedanför!

Polhemsgatan 6

Utgångspris: 8 900 000 kronor
Kvadratmeter: 89
Mäklare: Skeppsholmen

På Kungsholmen hittar du objektet beskrivs som en yteffektiv vindsvåning med goda förvaringsmöjligheter. Våningen är fördelad på två sovrum, vardagsrum och kök samt två små balkonger och en stor takterrass med utsikt över Stadshuset.
Se bilderna i bildspelet här nedanför!

Läs även:
28 inspirerande bilder som får dig att älska grå inredning
Filippa K:s lägenhet säljs för 29,5 miljoner – se bilderna
Se bilderna från Alexander Wangs lyxiga lägenhet

Foto: Nooks, Notar, Skeppsholmen, ESNY