resa basta van

Sex platser du och din bästa vän måste besöka någon gång i livet

Vad sägs om att resa bort med din allra bästa vän? CHIC listar sex destinationer och platser som du faktiskt måste besöka med din allra bästa vän någon gång i livet.

Drömmer du om en härlig resa med din allra bästa vän? Baaam har listat sex platser som du och din bästa vän kan sätta upp på er gemensamma bucket list och börja pricka av, en efter en. Vad sägs om att börja med en sommarresa till en grekisk ö eller romantiska Paris? Kolla in hela listan och dröm er bort!

1. Paris

Det finns ingen så drömmig stad som Paris. Njut av lyxshopping, romantik och fantastisk mat med din bästa vän i kärlekens huvudstad.

paris

Paris med din bästa vän är ett måste.

2. Grekland

Passa på att bara njuta av livet i Grekland. Hyr en segelbåt med ett gäng vänner och kryssa mellan olika öar eller ta in på ett lyxigt hotell nära stranden och frossa i god mat och drinkar från morgon till kväll.

grekland

Njut av god mat och dryck eller segla i Grekland.

3. Bangkok

Bangkok blir ett minne för livet som faktiskt inte slår mycket annat. Inspireras av den spännande världsmetropolen på andra sidan jorden och fascineras av spännande kultur, upplevelser och intryck.

bangkok

Bangkok är ett spännande resmål att besöka med din bästa vän.

Läs även:
Så ser det ut i världens dyraste hus
Här är sommarens hetaste resmål 2016
Restips! Fem knep för att resa lyxigt till budgetpris

4. New York

Det finns faktiskt inget mer ultimat resmål för tjejgänget som New York. Shoppa, strosa runt som sanna New Yorkers och bara njut av atmosfären.

New York är ett måste för dig och din bästa vän.

New York är ett måste för dig och din bästa vän.

5. Ibiza

Du blir faktiskt inte för gammal för att besöka Ibiza med din bästa vän. Varva partykvällar med lugna dagar på stranden och spännande shopping på lokala marknader.

ibiza spanien

Ibiza är ett givet resmål för dig och din bästa vän.

6. Los Angeles

Ingen vänskap är fulländad förrän ni har genomfört en långresa till Los Angeles tillsammans (typ). Spatsera i Instagram-vänliga miljöer dagarna i ända, häng på beachen och spana in kändisar och festa natten lång på nattklubbar utan dess like.

Los Angeles.

Los Angeles.

Läs även:
Packa som ett proffs! Så slipper du skrynkliga kläder när du reser
Fem bästa städerna i Europa för en weekendresa våren 2016
Restips! Fem knep för att resa lyxigt till budgetpris

Foto: IBL