Sexiga filmscener – som inte innehåller något sex

Sexiga filmscener – som inte innehåller något sex

Little Women, Familjen Bridgerton och Stolthet och fördom innehåller en hel del sexiga ögonblick. Vi har listat de hetaste som inte innehåller sex överhuvudtaget.
7 skådisar som utfört egna stunt och skadat sig riktigt illa
1:29

Efter reklamen: 7 skådisar som utfört egna stunt och skadat sig riktigt illa

(1:29)

Slå på ljud

När det kommer till sexiga filmögonblick tänker nog många att de måste innehålla sex, men det finns faktiskt en hel del godbitar där kemin lyser igenom trots att noll kroppsvätskor byts.

Här är sexiga filmscener som inte innehåller sex överhuvudtaget!

Little Women (2019)

Little Women innehåller en del laddade ögonblick och scenen när Laurie hjälper Amy att ta av sitt förkläde är definitivt en av de hetaste.

Brokeback Mountain (2005)

Brokeback Mountain var totalt banbrytande när den släpptes och innehöll flera oförglömliga scener. En av de är när Jack håller om Ennis i tältet.

Stolthet och fördom (2005)

Om du gillar romantiska filmer har du garanterat inte missat Stolthet och Fördom. I versionen från 2005, den med Keira Knightley och Matthew Macfadyen, finns det ett ögonblick som är extra fint och det är när Mr. Darcy förklarar sin kärlek för Elizabeth i hällande regn.

Game of Thrones (2011)

Seriefavoriten Game of Thrones innehåller en del vågade sexscener men ett av de mest laddade ögonblicken, som inte innehöll sex, var när Brienne återvände för att lämna tillbaka "Oathkeeper" till Jaime men vägrade och sa att "den alltid kommer att vara hennes".

Skam (2015)

I den andra säsongen av Skam fick vi se när William och Noora blev kära i varandra, och givetvis fanns det en del laddade scener. Bland annat när William och Noora ligger i sängen och han drar sina fingrar igenom hennes hår.

Bring It On (1999)

I nästan kultförklarade rullen Bring It On finns det en scen när karaktärerna Torrance och Cliff borstar sina tänder, och även om du har rejäl bacillskräck kan du se att stämningen nästan är elektrisk dem emellan.

Familjen Bridgerton (2020)

Familjen Bridgerton innehåller en del godbitar när det gäller sexiga scener. En av dem som inte innehåller kroppsvätskor överhuvudtaget är när Simon och Daphne tar varandra i hand när de tittar på hans mammans favorittavla.

13 snart 30 (2004)

Matty och Jenna i 13 snart 30 har helt klart kemi och extra tydligt blir det den gången när Matty smeker Jennas hår medan de dansar i en plåtning för Poise.

Foto: TT

Artikelinspiration: Buzzfeed

Relaterade artiklar
Skådespelare som (helt klart) överlevererade i förberedelserna inför en roll
Trenderna vi har hatat att älska under 2021 – från klo-skor till gamla ägg
7 skådisar som utfört egna stunts och skadat sig riktigt illa