Artikeln innehåller reklamlänkar
Dukning till sommarfesten

Duka finast på sommarfesten – 12 detaljer som gör jobbet

Med sommaren kommer en lång rad anledningar att fira. Här är 12 detaljer som lyfter dukningen och feststämningen på studentfesten, bröllopet, kalaset, midsommar – eller bara en trevlig middagsbjudning!

1. Solcellslykta i glasburk, Star trading

Batteridriven ljusslinga i glasburk. Har en medellivslängd på 10 000 timmar – så du kan räkna med mysbelysning under många, långa sommarkvällar. Finns att köpa här (länk till Ellos)

2. Tårtfat, Potteryjo

Vackert tårtfat i portugisisk keramik, finns i flera olika färger och i 22 cm i diameter och 35 cm i diameter. Finns att köpa här

3. Serveringsfat, Indiska

Stort serveringsfat av terrakotta med insida i orientaliskt mönster. Diameter 32 cm. Finns att köpa här (länk till Indiska)

4. Bubblig kanna i färgat glas, Byon

Fin kanna som passar lika bra som vas för rufsiga sommarblommor som för att servera svalkande dryck. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

5. Klassiskt kakfat i tre våningar, Nordic sense

Stilrent och elegant kakfat som rymmer flera sorter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

6. Champagneglas, Ferm living

Till bubbel, somriga drinkar eller varför inte efterrätter? Finns att köpa här (länk till Awin.com)

7. Glödlampsslinga med vackra lampor, Star trading

Mesta stämningshöjaren – slinga med 10 vackra lampor i varmvitt sken. Längd 8,6 meter. Finns att köpa här (länk till Ellos)

8. Guldfärgade sugrör, Lagerhaus

Nu förbjuds plastsugrör i hela EU. De här i guldfärgat rostfritt stål är ett miljövänligt och festligt alternativ. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

9. Guldglittrande vimplar, Lagerhaus

Vimplar skapar festkänsla på ett kick! De här är gjorda av stadigt glitterpapper och textilband, total längd 10 meter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

10. Glasbehållare med kran, H&M home

Vid festliga tillfällen åker tappkranen fram! Den här från H&M home är stilren med vackert trälock. Finns att köpa här (länk till Apprl)

11. Minivas, Lagerhaus

Små vaser utspridda längs bordet gör dukningen billigare (ofta räcker det med färre blommor) och du slipper stora buketter som är i vägen för samtal över bordet. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

12. Tallrik med bladmönster, H&M home

Tallrik med vackert mönster av fikonblad och guldkant lyfter vilken dukning som helst. Finns att köpa här (länk till Apprl)

Läs mer:

Partydröm på en budget – 11 smarta Ikeahacks för festen

Frozen margarita på en pinne – sommarens bästa vuxenglass!

Nu är det rosé o clock! Här är bolagets 5 mest prisvärda viner