Artikeln innehåller reklamlänkar
Vattna blommorna utan att vara hemma i sommar

Självbevattnaren som hjälper dina blommor att överleva semestern

Alla har inte gröna fingrar eller en granne som vattnar blommorna medan du är på semester. Vill du att blommorna ska överleva under semestern utan massa krångel så kan denna lilla sak vara räddaren i nöden.

Är du orolig över att dina växer inte ska överleva semestern? Eller är du en av dem som inte har speciellt gröna fingrar? Då är det här något för dig. Alla finner det nämligen inte så lätt att ta hand om sina blommor och alla har inte heller en granne som kan vattna blommorna medan man är borta.

Det finns en smart liten detalj som kan vara räddare i nöden, oavsett om du ska lämna hemmet, inte vet hur mycket vatten en blomma behöver eller om du helt enkelt inte orkar lägga ner så mycket tid på att ta hand om dina växter. Detaljen är den smarta självbevattnaren. Det finns både varianter som är riktigt fina detaljer och andra som helt enkelt bara håller vad de lovar, att ta hand om dina blommor åt dig. Självbevattnaren finns i en hel del olika färger, former och prisklasser.

Fyll behållaren med vatten, vänd den upp och ner och sätt ner den i krukan så gör självbevattnaren jobbet åt dig. Den vattnar nämligen lite i taget och precis nog för att låta dina växter överleva semestern.

Scrolla ner för att hitta just din favorit!

Självbevattnare som vattnar blommorna åt dig:

Oval vattenbehållare i glas som hjälper till att vattna dina blommor, från Ellos. Här kan du köpa den i genomskinligt glas (länk till Ellos). Här kan du köpa den i grått glas (länk till Ellos).

Liten dekorativ självbevattnare i form av glaskula, från Lagerhaus. Här kan du köpa den (länk till butik).

Globformad självvattnare i glas, från Designtorget. Här kan du köpa den (länk till butik).

Självbevattnare i form av genomskinlig glaskula, från Lagerhuas. Här kan du köpa den (länk till butik).

Självvattnande kruka i glas, från Hemtex. Här kan du köpa den (länk till butik).

Läs mer:

Därför blir du lyckligare och friskare av snittblommor

14 snygga inredningsdetaljer i grön marmor

Bland blommor och volanger – 22 klänningar som fixar sommarstilen