Ska du till London? Här är 7 billiga hotell som ligger centralt

Vill du åka till London och bo billigt, centralt och ändå fräscht? Baaam guidar dig genom sju olika hotell som erbjuder allt från livligt vandrarhem till lugna hotell nära shoppinggatorna.

Shopping, fest, kultur eller bara en weekend bort från allt som heter vardag – London är perfekta resemålet för dig som vill åka iväg över en helg, oavsett om du har en stor eller liten budget.

Baaam har listat hotell som kostar under tusen kronor natten, och som ändå ligger så pass centralt att du tar dig in till city på några minuter. Scrolla ner och boka resan.

Billiga hotell i London som ligger centralt:

 

Click78 – vandrarhem med hög puls

Vandrarhem i London

Här kan du bo på ett vandrarhem i centrala London, för en billig peng. Lokalerna är ett gammalt tingshus som har byggts om och här är det färgglatt, livligt och i källaren finns en bar som erbjuder DJ-kvällar, livemusik och biljardkvällar. Läs mer och boka här (reklamlänk från CJ).

Hotell Princess – nära tågstationen Kings Cross

Hotell Princess i London

Det här hotellet ligger mitt i Londons centrum, bara ett stenkast bort från tågstationen Kings Cross och St Pancras. Hotellet erbjuder enkla rum där du kan välja ett rum med eget badrum eller billigare rum delat badrum. Läs mer och boka här (reklamlänk från CJ).

EasyHotel – reception som är öppen dygnet runt

Easy Hotel i centrala London

Här bor du nära tunnelbanestationen Old Street, som tar dig in till London City på bara några minuter. Det är åtta minuters promenad till kulturcentrumet Barbican och hotellets reception är öppet dygnet runt. Perfekt för kompisresan till London! Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk från CJ).

Hotel Hub by Premier – budgethotell med bra betyg

Budgethotell centrala London

Här bor du nära marknaden Brick Lane och nära till tunnelbanestationer som tar dig in till city på några minuter. Hotellet har fått bra betyg för sina små och fräscha rum. I området finns det gott om restauranger och butiker.

Hotell Monypoly – bo nära Brick Lane

Hotell Monoply London

Här är ett enkelt hotell där du bor i små rum och har tillgång till både gemensamt kök, badrum samt tvättstuga. Här bor du nära marknaden Brick Lane samt nära till tunnelbanestationer som tar dig in till city.

Hotell Ibis – budgethotell med fräscha rum

Ibis hotell i centrala London

Det finns ibis-hotell i mer eller mindre hela världen, även i London. Här bor du enkelt till ett budgetpris, och nära till buss- och tunnelbana. Hotellet har fått bra betyg för sena rena rum. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk från CJ).

Hotell Barry house – nära Oxford Street

Billigt hotell nära Oxford street

Här bor du ett stenkast från Hyde Park och Paddington Station. Hotellet är 3-stjärnigt och alla rum har egna badrum och gratis WiFi. På bara några minuters promenad tar du dig till shoppinggatan Oxford Street. Perfekt hotell för dig som vill shoppa. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk från CJ).

Läs också:
Åka iväg på möhippan? Här är 9 perfekta hotell i Europa
11 romantiska hotell i Sverige – som har det där lilla extra

Foto: IBL