karaktärer

7 gånger skådespelare klätt sig exakt som sina tv-karaktärer

Blake Lively som Serena van der Woodsen och Jennifer Aniston som Rachel Green. Här är sju gånger kändisarna klätt sig exakt som deras populära tv-karaktärer hade gjort.
Angelina Jolies stilresa genom åren
0:49

Efter reklamen: Angelina Jolies stilresa genom åren

(0:49)

Slå på ljud

Ett jobb påverkar våra liv på flera olika sätt, och kanske extra mycket om man arbetar som skådespelare. Om man till exempel spelar samma karaktär i flera år kan det nog vara lätt att anamma rollfigurens personlighet – men även garderob.

Här är sju gånger kändisar har kopierat sina rollfigurers stil!

Jennifer Aniston

Karaktären: Rachel Green i Vänner.

Stilen: Rachel Green var inköpare på Ralph Lauren, så hennes stil var mestadels stilren minimalism. Ett av de plagg som Rachel bar mest var enkla klänningar, och den klänning Jennifer Aniston bar på Emmy-galans efterfest år 2000 var SÅ Rachel.

SARAH JESSICA PARKER

Karaktären: Carrie Bradshaw i Sex and the City.

Stilen: Färgstarkt, stora silhuetter och alltid högklackat var Carries melodi i klassikern Sex and the City. År 2019 gick Parker på New York City Ballet gala i en rosa klänning från Zac Posen tillsammans med missmatchade klackar - exakt en sådan look som Carrie själv skulle bära med stolthet.

HUNTER SCHAFER

Karaktären: Jules Vaughn i Euphoria.

Stilen: Platåskor, ögonmakeup och grunge. Hunter Schaefer, som spelar Jules Vaughn i Euphoria nailade Jules look när hon gick på en Golden Globe-festen år 2019.

Sarah Michelle Gellar

Karaktären: Buffy Summers i Buffy the Vampire Slayer.

Stilen: Buffy gick ständigt omkring i läderkläder och i ett ikoniskt avsnitt har hon på sig en vit balklänning med en skinnjacka. Gellar körde på den söttuffa stilen år 2017.

Kerry Washington

Karaktären: Olivia Pope i Scandal.

Stilen: Kavajer, skräddarsytt och minimalistiskt. Olivia Pope i Scandal kör på en stil som andas pondus. Kerry Washington syntes i något liknande när hon gick på Sundance Film Festival år 2017.

TARAJI P. HENSON

Karaktären: Cookie Lyon i Empire.

Stilen: Cookies look i Empire består av pälsjackor, djurmönstrat och en hel del smycken. På American Music Awards 2020 gick Tarji P. Henson helt in i sin rollkaraktär i en Giorgio Armani-look.

Blake Lively

Karaktären: Serena van der Woodsen i Gossip Girl.

Stilen: Serena syntes mycket i skoluniform och västar med paljetter. När Blake Lively gick på en Michael Kors-visning 2020 gick hon som Serena hade gjort.

Foto: TT

Artikelinspiration: Vogue

Relaterade artiklar
15 fascinerande och kusliga detaljer från inspelningarna av kända skräckfilmer
Det kommer en ny julbok av Astrid Lindgren – spana in den här
Squid Game säsong 2 – här är allt vi vet