6 kändisar som var gravida under filminspelningar

6 kändisar som var gravida under filminspelningar

Att jobba och vara gravid kan vara utmanande, men vissa klarar det uppenbarligen med bravur. Här är skådisarna som väntade barn under filminspelningar.
Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningar
0:54

Efter reklamen: Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningar

(0:54)

Slå på ljud

Många fortsätter att jobba som vanligt under graviditeten, och likaså är det självklart även för skådespelare. Skillnaden är att det kan behövas en del justeringar i manuset.

Här är skådespelarna som var gravida under film- och serieinspelningar!

Emily Blunt

Emily Blunt var gravid med sin andra dotter, Violet, under inspelningarna av Girl on The Train år 2016. I intervjuer har hon sagt att graviditeten var bra för rollen som emotionellt bräckliga Rachel eftersom den "spädde på hennes sköra tillstånd".

Blunt spelade även in en film när hon var gravid med sin första dotter, Into the Woods från 2014. I båda filmerna spelar hon dessutom karaktärer som desperat ville ha barn, men som inte kunde bli gravida.

Julia Roberts

Roberts var gravid med sina tvillingar, Hazel och Phinnaeus Moder, när hon spelade in Oceans Twelwe.

Jennifer Garner

Jennifer Garner var gravid under inspelningarna av serien Alias år 2005 med sin första dotter Violet Affleck. Graviditeten skrev till och med in i manuset och Garners karaktär, Sydney Bristow, födde en dotter under den femte säsongen.

Reese Witherspoon

Under inspelningarna av filmen Vanity Fair år 2004 var Reese Witherspoon gravid med sonen Deacon.

Sarah Jessica Parker

Under inspelningarna av den femte säsongen av Sex and the City var Sarah Jessica Parker gravid med sitt första barn. Säsongen innehöll bara åtta avsnitt, så Parker behövde inte arbeta länge under graviditeten. Sonen James Wilkie Broderick föddes år 2002.

Claire Danes

Huvudkaraktären i serien Homeland, Claire Danes, var gravid under säsong 2 av serien och blev till slut tvungen att använda sig av en så kallad "belly double" när magen blev större. Sonen Cyrus Dancy föddes i december 2012.

Foto: TT