vänner

Skådisar som ersatte andra skådisar mitt i serier – hur lika är de?

Vivian Banks i Fresh Prince i Bel-Air, Laurie Forman i That '70s Show. Här är karaktärerna som bytte skådespelare mitt under inspelningarna!
10 julfilmer med toppbetyg på IMDb
1:09

Efter reklamen: 10 julfilmer med toppbetyg på IMDb

(1:09)

Slå på ljud

Skådespelare som tror att deras filmer eller serier inte skulle klara sig utan dem bör nog tänka om både en och två gånger. Det händer nämligen att en skådis ersätter en annan skådis karaktär mitt i en serie - och ofta märks det nästan inte ens av oss tittare.

Här är skådisar som ersatte andra skådisar mitt i serier - hur lika är de?

Vivian Banks, Fresh Prince i Bel-Air

Janet Huberts version av karaktären Vivian Banks i Fresh Prince i Bel-Air var uppskattad, men eftersom det kom rapporter om att hon bråkade med en del av sina motspelare, särskilt Will Smith, fick skådespelerskan gå efter tre säsonger. Hon ersattes av Daphne Maxwell Reid.

Ann Veal, Arrested Development

När skaparen bakom Arrested Development, Mitch Hurwitz, skapade karaktären Ann Veal var grundtanken att hon skulle spelas av flera olika skådespelerskor. Efter att ha använt sig av två olika skådespelerskor, först Alessandra Torresani, valde han dock att låta Mae Whitman spela karaktären under resten av serien.

Laurie Forman, That '70s Show

Lisa Robin Kelly hade en del privata problem när hon medverkade i That '70s Show vilket till slut ledde till att hon blev ersatt av Christina Moore. Kelly, som spelade Eric Foremans storasyster, har tidigare berättat att hon missbrukade alkohol under serien. Tragiskt nog gick hon bort i en drogöverdos år 2014.

Daario Naharis, Game of Thrones

Under hela den tredje säsongen av Game of Thrones spelades Daenerys Targaryens kärleksintresse av Ed Skrein, men av oklara anledningar (han har själv sagt att det handlade om "politik") blev han ersatt av Michiel Huisman under resten av serien.

Carol Willick, Vänner

Det var inte bara den gravida magen som fick Ross ex-fru Carol att plötsligt se helt annorlunda ut i serien Vänner. Efter ett par avsnitt lämnade original-Carol, det vill säga Anita Barone, eftersom hon ville hitta en mer permanent roll. Hon ersattes av Jane Sibbett.

Foto: TT

Källa: Bestlifeonline

Relaterade artiklar
Obehagliga saker din telefon vet om dig
20 snabba frågor just nu – med bloggaren Gabriella Skog
20 barnnamn som spås bli populära 2050