Sommarhoroskop 2021

Sommarhoroskop 2021: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Hur blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken? Läs vårt astro för sommaren och se vad som väntar för just dig.
TV: Så blir sommaren för ditt stjärntecken
4:54

Efter reklamen: TV: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

(4:54)

Sommarhoroskop för väduren 21/3-19/4

Juni: Juni medför vissa förändringar som förändras under en längre tid. Du kan inte påverka omständigheterna men din inställning till det blir avgörande. I slutet av månaden blir oklara grejer tydligare. Det händer mycket socialt och du tillåter dig att clean up på insidan. En jobbsituation når ett mål som du strävat efter.

Juli: Du får ut maximalt av dina dagar i juli. Din image och utstrålning är amazing. Det finns inget som stoppar dig från att gå efter det du vill ha. Det blir mer av precis allt som du älskar. Din lekfullhet, din kreativitet och din glamorösa sida kommer fram. Kärlekslivet blommar och du får njuta av all uppmärksamhet.

Augusti: Du fortsätter att leva livets glada dagar men du prioriterar också att få koll på läget. Det blir viktigare att börja planera och hitta nya strategier inför hösten. Du landar mer inåt, i dig själv och lyckas få fram vad som kan försvinna från ditt liv för alltid. En sund tid där du visar för dig själv ditt eget värde och att du är number one i din värld.

Sommarhoroskop för oxen 20/4-21/5

Juni: När du nu gör upp dina planer för sommaren får du också tänka ”det blir som det blir”. Ta dagarna, särskilt den här månaden, som de kommer och utifrån din budget. Ekonomin kan lätt dra iväg eftersom du gärna shoppar och unnar dig lyxigheter. Dina mål kan omedelbart ändras och en chans till mer av det goda livet väntar dig. Du har otroligt lätt för att möta nya inspirerande personer.

Juli: Trots att du är mitt i semestern kan en jobbmöjlighet pocka på din uppmärksamhet. Du kan själv komma fram till vad du vill och vad du vill lämna bakom dig. En romantisk månad där dina känslor lever ett eget liv. Det går inte att styra, du dras med och en relation kan fördjupas. Din sårbarhet väcker något fint hos din älskling/lover. Du befinner dig i magiska miljöer.

Augusti: Augusti levererar big time, speciellt till dig som är singel, som vill satsa på sig själv eller som bara är redo för en egoboost. Du följer ditt hjärta och är klar med allt vad halvdant heter. Dina talanger, intressen och din kreativitet står i fokus. Ditt kärleksliv är on fire, oavsett status. Det är nöjen, flirt och glädje som färgar den här månaden. Du återkommer alltid till vad du själv vill ha.

Sommarhoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Juni: Du vet vad du har men du vet inte vad du får? Juni handlar om att släppa det som begränsar dig för att fortsätta gå mot dina vildaste drömmar. Det finns en stark känsla av confusing, men när du lyssnar på dig själv så bara vet du. I relationer ser du vad du är värd, inga halvhjärtade engagemang går hem hos dig nu. Dejter håller en hög nivå annars är de ute ur spelet, för alltid.

Juli: Ett oväntat äventyr ligger framför dig i juli. Gör inte upp allt för många planer, vilket du gillar, utan låt det spontana få ta över. Du möter nya ansikten, det blir strandhäng med polarna, picknick i det gröna och otaliga skratt. Din charm är svår att motstå och du flirtar verkligen med livet nu. Hela din attityd är fantastisk och tilldragande på alla vis, alla vill vara med dig.

Augusti: Du kan erbjudas en plats i rampljuset, kopplat till din karriär/business. Det kan kännas överväldigande men sätt gränser om någon kräver för mycket av dig. Augusti får dig samtidigt att vilja chilla mer, slappna av, läsa, upptäcka naturen, även på egen hand. Har du en relation är den intim, kärleksfull och där ni bestämmer er för att ta nästa steg. Kanske presentera era familjer eller byta nycklar.

Sommarhoroskop för kräftan 22/6-22/7

Juni: Du känner en oförklarlig lust till att skapa, aktivera din kreativitet och att hitta de där stunderna då du gör absolut ingenting. Spring inte ifrån dina känslor nu, de kommer ikapp dig ändå. En relation tar en annan riktning nu och du har omedvetet siktat in dig på detta. Det handlar om att bestämma sig, stanna eller gå? Släppa eller börja om på nytt? Innerst inne har du ditt svar.

Juli: En månad som blir lite spot on för din del. Du vet vad du vill göra och genom utmaningar så växer du enormt. Dina känslor är levande och du lyckas bryta dig ur egna begränsningar. I relationer lockas du av harmoni och av förståelse. Någon kan skämma bort dig, visa att det är på allvar nu, men rusa inte in i något bara för att det finns tillgängligt för dig. Frågan är vad som tilltalar dig, mest av allt. Det ska du ha!

Augusti: Horoskopet säger att du ska kasta dig ut i det okända, ha en öppen spelplan och låta ditt hjärta guida dig. Det finns överraskningar som gör att du måste vara flexibel. Nya människor ser din charm och din humor. Du har lättare för att uttrycka dig och hitta de rätta orden som beskriver det du vill få fram. Håll inte tillbaka, tänk: hälften vågat, hälften vunnet.

Sommarhoroskop för lejonet 23/7-22/8

Juni: När det gäller kärlek så hjälper Venus dig med din intuition om vem du ska fortsätta hooka up med. Du är lite både och, alltså du vill ge dig hän och en annan del av dig kan hålla tillbaka och vilja skydda sig själv. Ditt sociala liv är definitivt aktivt men det kan snabbt förändras vilka du väljer att spendera mer tid med. Kanske har du och dina vänner olika drömmar om vad sommaren ska innehålla.

Juli: Andra vill vara nära dig nu! Du är extremt oemotståndlig och flera är djupt dragna till dig. Du har lagt ner tid på att utvecklas och på att förbättra dig själv, resultatet kommer nu i juli. En relation hamnar i centrum och du är fortfarande på spåret, satsa eller inte? Det är upp till dig att avgöra framtiden. Att vara singel kan vara riktigt spännande. Du kan möta någon out of the blue.

Augusti: En blandning av det mesta innehåller den här månaden. Du får en kick av att vilja börja om och fräscha upp dina mål inför hösten. Det finns en plan i ditt huvud men samtidigt har du känslor som kommer upp till ytan. Ibland vill inte hjärnan och hjärtat samma sak. Jagar du status eller jagar du dig själv? Du är grym på self-care och på att lyxa till dagarna.

Sommarhoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Juni: Innan du kan börja koppla bort och koppla av dig från allt vad ansvar heter, finns det vissa saker som måste bli klara på jobbet. Det kan vara möten och deadlines som står på din agenda och det kan dessutom vara något förvirrande. Passa på att göra härliga grejer när du slutat för dagen. Häng med vänner, sätt dig på en uteservering, tacka ja till inbjudningar trots att du är i ditt workmode. Friend with benefits?

Juli: Planera inte efter vad andra vill och siktar på. Utgå från vad du själv pallar med och längtar efter. Kärlekslivet kan vara drömmigt den här månaden. Du nästan stänger in dig i en bubbla och vägrar kliva ur. Om du nyligen börjat dejta kan romantiken ge dig galet mycket kickar. Risken är att du målar upp någon som inte kan leva upp till dina fantasier. Lås inte upp dig för easy.

Augusti: En månad då du kan fatta avgörande beslut kring människor som står dig nära. Allt från vänner, kollegor till kärlek. Du har kommit till en insikt och nu är du benhård - det här eller inget. Venus är på din sida och ger dig både tur och skönhet. Du har egentligen allt det du behöver så sluta söka det genom andra. Augusti ger dig en positiv vibe och där beundran trillar in från oväntat håll.

Sommarhoroskop för vågen 23/9-22/10

Juni: Tillåt juni att bli en månad där du enkelt kan anpassa dig, allt eftersom saker blir både klarare och mer givande. Nymånen har en stor effekt på din medvetenhet, utveckling och livskvalité. Du känner för att förändra ditt sätt att leva. Det kan vara väldigt high and low. En person kan dyka upp som har allt det där du länge gått och hoppats på. Någon som vet vad du saknar och behöver. Sweet.

Juli: Fullmånen i juli kan bli en riktig game-changer. Du hamnar i blickfånget, får visa en talang eller får cred för ett projekt du pysslar med. En lover kan stå för berg-och-dalbanan i din vardag. Det är passionerat, ja men nästan dramatiska känslor. Du lever livet, det är ett som är säkert. Socialt är detta en fantastisk månad där du känner dig sedd och uppskattad.

Augusti: Skapa dig gott om space nu så att du vet vad som tilltalar dig och vad som kan vara distraktioner. Du tvingas peppa dig själv till att börja tidigare än vanligt med rutiner och måbra-grejer. Passa på att meditera och yoga ute i naturen. Ta långa promenader eller ordna med romantiska picknicks för dig och din älskling. Du märker vilken stor skillnad det gör när du lyssnar på ditt hjärta.

Sommarhoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Juni: Du kan konsten att navigera igenom de mest oförutsedda förändringarna, så bara fortsätt att lita på dig själv. Det finns blessings som är redo att komma in i ditt liv, kan du ta emot dem? Något i dig drar åt olika håll och det finns flera potentiella partner in crimes som tävlar om dig. Du har fått nog av alla läxor och nu känns energin betydligt lättare och du utvecklar hela ditt mindset.

Juli: Den här månaden lockar du till dig högre positioner, antingen i ditt arbete, business eller organisation. Din inkorg går varm och folk drar i dig och vill ha dig med på olika hörn. Påminn dig om dina egna standarder, även när det gäller relationer och också kärlek. Nu kan du faktiskt få det där som du vill ha, någon som delar din framtidsvision. Du vinner på att vara rak och säga högt vad du önskar.

Augusti: Som om det inte vore nog med flow runt dig, det tar bara inte slut. Fullmånen i augusti riktar sin strålkastare mot det som är du. Det som du brinner för, där du lägger din passion, där kommer du få beundran. Flirtiga vibes, intressanta diskussioner och nya bekantskaper väntar. Putsa till dina sociala medier nu. Projekt online kan gå precis som du tänkt dig.

Sommarhoroskop för skytten 23/11-21/12

Juni: Det är dina relationer som lyser upp den här månaden. Dock är det inte självklart vad du vill, söker eller ens är mottaglig för. Ni drar kanske åt olika håll, har helt olika livssyner eller av andra skäl inte får till det. Men det kommer kännas både enklare och mysigare ju mer du förstår varför du väljer vissa typer. Det är en reflektion på allt du bär inom dig. Kärleken kan få en rasande nystart till sist.

Juli: Det verkar som att du träffar någon som är av en annan bakgrund, har en annan uppväxt eller som bor en bra bit bort. Du ger trots det inte upp! Nu är du vildare än någonsin och styrs av dina impulser och din känsla för frihet är omättlig. Det är action och äventyr i ditt liv. Du möter häftiga personer som ger dig en riktning om vart du är på väg och om vem du är.

Augusti: Nu är det läge att släppa taget om ditt förflutna, alltså känslor du bär runt på som inte alls är relevanta. Du får kloka insikter och det hjälper att hänga ute i naturen. Ta dig till vatten och till ställen där du är lugn. Du börjar med att sätta mål som handlar om din karriär och utveckling på jobbet/i skolan. Dina ambitioner är skyhöga och du är villig att satsa allt!

Sommarhoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Juni: Nu kommer du sannolikt känna dig tacksam över din uthållighet och att du tror på dig själv. Det är en gudomlig tajming för att börja anpassa dig efter livets och vardagens rytm. Slutet av månaden landar en fullmåne i ditt tecken och gör dig till number one. Kärlekslivet lyser upp och ger dig fjärilar i magen. Superfina aspekter för att få det du vill och lite till.

Juli: Det underlättar att se på saker som du önskar att de vore även om du inte är där ännu. Du har skjutits ur din komfortzon gång på gång och ändå svävar du. Juli levererar passion och heta möten. Oavsett din status är detta en månad som får dig att ge efter, släppa taget och uppleva känslor på ett magiskt vis. Det blir långa nätter ihop med någon som vet vad som får dig on fire.

Augusti: Nu kommer månaden som inte kan stoppa dig från något. Du känner dig bekväm, tar initiativ till nya möjligheter och ser på saker med nyfikna ögon. Det är en social tid där du kan träffa nya ansikten och hitta personer som påverkar dig i positiv riktning. Din livsstil kan förändras om du drömmer om det. Allt är betydligt mer easy nu. Du är modig när det kommer till kärlek och relationer.

Sommarhoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Juni: Den här månaden är till för skratt och för att se skönheten i att återskapa dig själv. Du är känslomässigt fri och mer spontan än usual. Människor attraheras av din närvaro och av ditt brinnande engagemang för saker. Du kommer avsluta en process i slutet av juni som uppmuntrar dig till att trots tuffa beslut ändå ha kul i processen. Det handlar in the long run om att ta ledningen i ditt liv.

Juli: Du bara älskar juli! Mycket känslor som du borde vara nyfiken på, just intensitet i dem. Stjärnorna uppmuntrar dig till att leva ut hela din potential och göra det som du har lust med. Ditt lovelife kunde inte varit bättre. Singlar kan möta någon och direkt få en vi-känsla. Det är mingeltider. Relationer utvecklas under månaden och ni kan börja planera för framtiden. Dela med dig av dig själv lite mer.

Augusti: Dagarna i augusti blir så enkla som du väljer att göra dem. Det handlar om att känna, gå in i dig själv och uppleva saker. Du kan skapa nära band med både vänner och lovers. Det är i det lilla som du kommer i din rätt nu. Små och intima utflykter till platser som ger dig inspiration är det bästa. Du vill läsa, lyssna på poddar och bara chilla. Några planer inför hösten drar också igång och du vill göra en tydlig budget.

Sommarhoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Juni: Mycket av det du söker är tillgängligt för dig när sommaren kickar igång. Du kanske letar efter din drömbostad, få piffa till det hemma, inreda din balkong eller bara skapa en känsla av harmoni runt dig. Juni är också en månad där du har självförtroendet med dig och du är ute mycket bland folk. Uteserveringar, häng på bryggan och nöjen lockar allra mest. Det kan hetta till ordentligt mellan dig och någon speciell.

Juli: Du har en grundidé och den tänker du följa. Det blir en chans för dig skapa dagarna som du vill. Fokus ligger på att må bra och att ta hand om dig själv. Som singel blir du ingen lätt match. Du jobbar helst med dig själv, att utvecklas och växa, att släppa vissa saker för alltid. Att träna och yoga/meditera utomhus kommer ge dig massor med energi. Det finns pusselbitar att packa upp innan du fortsätter framåt.

Augusti: Nu är du tillbaka och du känner dig lättare än någonsin. En dröm du haft under en längre tid kan äntligen bli sann. Du är påfylld med passion och livslust. Kärlekslivet är det som funkar allra bäst. Du är redo att satsa, att ge dig hän på riktigt och att skapa det där bandet med någon. Som singel finns här flera potentiella beundrare som inget hellre vill än att vara din.

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

TV: Se tatueringen du ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
2:13

Efter reklamen: TV: Se tatueringen du ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(2:13)

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?