Sommarblommorna som ger dig flest likes på Instagram

Vill du lyckas med den där perfekta inredningsbilden på Instagram? Spana in vilka blommor du ska ha i dina stilleben.

Det där perfekta Instagram-flödet kan ibland vara klurigt att få till. Det ska inte bara vara samma estetiska filter, det ska också vara bra motiv (såklart). En trend som är kvar för att stanna, både hos inrednings- och modeprofiler är att variera flödet med vackra blommor. Så vilka blommor gäller då? Baaam har spanat in de mest likevänliga.

1. Pioner

Försommaren är pionernas tid, SOLOs inredningsbloggare Emelie Ekman (@34kvadrat) satsar helhjärtat på dessa i sitt flöde. Och hon är inte ensam. Inredningsprofiler som Lotta Folkesson (@lifestylebyl) och Jannike Ebbing (@bisse_) strösslar också sina hem med blomman.

2. Hortensior

De ska vara så stora som möjligt – och gärna blå. De blå hortensiorna exploderade i våra Instagram-flöden förra våren och trenden håller i sig även i år. Mer like-vänlig blomma får man leta efter. Linda (@li_interor) dukar med blomman medan My (@mystylemia) ställer dem i sovrummet.

3. Liljor

Klassiskt tidlöst och funkar året runt. Liljan luktar inte bara himmelskt, den gör sig också riktigt bra på bild. Inredningsprofilerna vet hur man ska matcha dem. Anna (@lyckehem) matchar blomman med gulddetaljer medan Elin (@elinslivingart) ställer dem på marmorbordet.

4. Rosor

Vår som sommar så bokstavligen blommar vi ut i rosor. På Instagram verkar den rosa rosen ha högst popularitet. Den syns nämligen överallt – och ju fler desto bättre! Hur härligt stämmer de inte in med sötsaker, till exempel? Ett vinnande koncept!

Läs även:
Fyra knep för att bädda din säng snyggt à la Pinterest
Tre enkla och billiga knep som får ditt hem att se lyxigare ut
Så gör du lyxig äggröra som på hotell