Janni Deler och Clara Hallencreutz har fått barn

Svenska kändisar som fått barn 2021

2021 har varit en riktig babyboom för svenska kändisar och influencers. Här är listan på alla som fått påhälsning av storken i år – och så här såg det ut när nyheterna delades!
5 kändisar som blivit föräldrar under 2021
0:56

Efter reklamen: 5 kändisar som blivit föräldrar under 2021

(0:56)

Slå på ljud

Carina Berg, Kenza Zouiten Subosic och Peg Parnevik – det är bara några av alla kändisar som fått barn 2021. Låt oss bara säga att pandemin har gjort sitt och många verkade ha lite mer tid att spendera i sovrummet under juni månad 2020, med tanke på hur många kändisar som fick barn i mars! Här är listan på svenska kändisar och influencers som har fått barn 2021 – och dessutom tips på namn till den som väntar tillökning.

Carina Berg och Erik Berg

Carina och Erik Berg fick i mars 2021 sitt andra gemensamma barn. Carina har sonen Holger sedan innan med Kristian Luuk. Carina har varit öppen med den tuffa kamp paret har gått igenom för att få ett syskon till Otto och Holger. Men tillslut kom hon: Juno Karin Elsa Berg.

Janni Olsson Delér och Jon Olsson Delér

Influencerparet Janni och Jon fick sitt andra barn i slutet av mars. Lillasyster Leia valde att titta ut en vecka innan beräknad födsel och hemma väntade en stolt storebror Leon.

Penny Parnevik och Douglas Murray

Det går fort för paret Parnevik Murray. I augusti 2019 fick paret sonen Atticus och den 27 februari födde Penny Parnevik sitt andra barn Pebble. Två barn i blöja är en utmaning för alla och Penny har varit öppen med att det inte bara är en dans på rosor.

– Det är lite overwhelming. Ibland vill jag bara gråta och ibland känns det så kul att jag bara vill le. Det bästa är att jag vet att de kommer vara nära vänner om bara några år. Det försöker jag ha med mig mitt i allt kaos, har hon sagt till mama.

Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Zouiten Subosic

Även Kenza Zouiten Subosic har anammat livet som tvåbarnsmamma. I början av mars blev Nicola storebror till Danilo! 50 cm och 3684 gram – vilken liten godbit!

Sarah Dawn Finer och Jonas Reinsjö

Den andra maj delade den 39-åriga sångerskan nyheten om att hon fått en liten pojke, Benji och att dottern Annie blivit storasyster. Men till inlägget fanns också en lång text som förklarade att det varit en omtumlande förlossning. "Det finns ingen passande bild eller text att skriva i en sån här stund. Du kom ut tillslut, men under dramatiska omständigheter, och ovanligt svåra, och under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få ha dig hos oss, vid liv."

Elsa Hosk och Tom Daly

I februari blev den svenska supermodellen Elsa Hosk mamma för första gången. Elsa, som är tillsammans med entreprenören Tom Daly delade bilden på familjen på sin Instagram med texten "Lyckligaste dagen i mitt liv var när jag träffade dig". Dottern fick namnet Tuulikki Joan Daly.

Julia Bergman och Dennis Everberg

Vi fick lära känna Julia Bergman i programmet Unga mammor där vi fick följa henne och sonen Milans liv. Efter det har Julia fått två till barn, Zelda född 2019 och Ilse, född i februari 2021.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Sverige fick också kunglig tillökning! Prinsessan Sofia och prins Carl Philip fick sitt tredje barn, Julian, i mars. Och genom parets Instagram skrev den nyblivna trebarnsmamman "Livet har gett mig inte bara en utan fyra vackra prinsar".

Malin Olsson och Simon Peyron

Programledaren Malin Olsson och sambon Simon Peyron fick en till flicka i mars. Bara fyra dagar innan spekulerade Malin om dottern Blanka skulle få en lillasyster eller lillebror – och ut kom Hedda, 45 centimeter lång.

Clara Hallencreutz och Fares Fares

Clara Hallencreutz och Fares Fares blev tvåbarnsföräldrar i maj och Ziggy blev storebror till lilla Tino.

Lisa Jönsson

Lisa Jönsson, som vann Paradise Hotel 2017, delade hösten 2020, nyheten om att hon väntar barn och kommer att uppfostra barnet som ensamstående mamma. I maj kom dottern Sia till världen!

Helen Torsgården och Oskar Andersson

Influencern Helen Torsgården fick i april triss i tjejer när familjen välkomnade dottern Elsa till världen. Helen har även döttrarna Selma och Svea sedan innan.

Namninspiration: det här heter kändisarnas barn

Holger

Otto

Juno

Leia

Leon

Atticus

Pebble

Nicola

Danilo

Annie

Benji

Tuulikki

Milan

Zelda

Ilse

Alexander

Gabriel

Julian

Blanka

Hedda

Ziggy

Tino

Sia

Svea

Selma

Elsa

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Happy Jankell om de ständiga gravidfrågorna
Quiz: Vad heter kändisarnas barn?
Jessica Biels första ord om andra sonen och hemliga graviditeten