Topp sex: Här är Sveriges dyraste bostäder just nu

Hemnet fullkomligt svämmar över av fantastiska objekt inför våren. CHIC har plockat ut de absolut dyraste i Sverige just nu - kolla in och inspireras!

Vad sägs om att köpa en privat ö, eller kanske en herrgård med en egen båthamn? Trots att Sverige må vara litet finns det en rad lyxiga pärlor där ute som inte går av för hackor. Baaam har kollat in toppen på Hemnet just nu och listar de dyraste bostäderna du kan köpa i Sverige. Så om du råkar ha ett par miljoner över – eller om du bara är nyfiken – kolla in det här!

Psst! Klicka in i bildspelen för att se bilderna från varje objekt!

Läs även:
Så ser det ut i Sveriges dyraste lägenhet
Kolla in världens lyxigaste boenden på Airbnb
Sveriges bästa spa – Baaam listar sex lyxiga favoriter

1. Danmarks Holme, Nacka
Kostar: 65 miljoner kronor
Mäklare: Eldhs Fastighetsmäklare

Mindre än tio minuter från Stockholm city ligger Danmarks Holme, en privat ö med bland annat en egen strand samt tre hus och tre stugor.

2. Linnégatan 83, Stockholm
Kostar: 43,5 miljoner kronor
Mäklare: Lagerlings Östermalm

På lyxiga Östermalm i Stockholm kan du köpa en sexrummare på 290 kvadratmeter. Bland annat bjuder lägenheten på hiss rakt in i våningen och ett eget tornrum.

3. Svärdbro Gård, Nyköping
Mäklare: Iwers Mäklarbyrå
Kostar: 43 miljoner kronor

Söder om Trosa hittar du Svärdbro Gård, med flera fastigheter samt 257 hektar skogs- och åkermark. Huvudbyggnaden är totalt cirka 450 kvadratmeter med bland annat en lyxig inomhuspool med tillhörande poolhus.

4. Björkefors Herrgård, Sunne
Mäklare: Fastighetsbyrån
Kostar: 40 miljoner kronor

Det här är en riktig dröm! Vad sägs om en hel herrgård med en parkliknande trädgård om ungefär 2,5 hektar samt en egen strand och båthamn? Som om det inte vore nog ingår dessutom en 815 kvadratmeter stor villa, ett eget poolhus, en sjövilla, en tennisbana och ett garage för fyra bilar.

5. Långuddsvägen 34, Dalarö

På Smådalarö utanför Stockholm i Haninge hittar du en storslagen villa med sjötomt. Villan är 195 kvadratmeter stor och har en tillhörande tomt på 7,6 hektar. Givetvis har du en stor utomhuspool och lyxiga materialval är ett genomgående tema.
Mäklare: Per Jansson
Kostar: 36 miljoner kronor

6. Nysätravägen 2C, Lidingö

Mäklare: Eklund Stockholm New York

Kostar: 35 miljoner kronor

På Lidingö strax utanför Stockholm byggs just nu ett av öns lyxigaste projekt. De arkitektritade villorna bjuder bland annat på infinitypool, bastu, gym, vinkällare samt flera stora terrasser.

Läs även:
Fyra vanliga inredningsmissar som gör en inredare galen
Topp 25: Sveriges bästa hotell 2016
Åtta knep för att bli uppgraderad på hotell