Vi frågade tarotkorten – så blir 2020 enligt ditt stjärntecken

Vad kan tarotkorten berätta om hur 2020 blir för dig? Vi bad tarotläsaren Nathalie Sage lägga korten och kan nu avslöja vad de säger om framtiden för ditt stjärntecken.

Baaam TV: Så är du som person enligt ditt stjärntecken

Väduren

Allmänt: Två i Bägare

“Action” är ditt mellannamn detta år och vi kommer se många Vädurar kliva in i sin naturliga ledarroll 2020. Orättvisor kanske slängs framför näsan på dig och du utser dig själv som en beskyddare av dem som, i dina ögon, far illa. Med facklan i din hand lyser du upp vägen till förändring och får en hel del följare på vägen.

Dina kommunikationsförmågor är hetare än någonsin och du använder den för att engagera dig i frågor som bidrar till en bättre värld, såsom klimatförändring, jämlikhet, LGBTQ och Djurens Rätt. Att använda Sociala Medier som plattform för att starta en rörelse är något som kommer tilltala dig då du är redo att Höras, Synas och Påverka på en helt ny nivå detta år!

Kärlek: 10 i Mynt

Om du är singel så kommer det bli väldigt tydligt för dig vad det är som du vill ha i en relation. Du är inte längre intresserad av att bli fångad av en stormvind, hur exotiskt lockande den där Tinder-dejten än känns. Du vill ha stabilitet, respekt, ömsesidighet och en mogen relation mellan två kompletta individer. Det betyder noll tolerans för personer som är flyktiga, lovar sånt som dem inte håller och som din magkänsla flaggar rött för (Bye Bye Fuckboys).

Lita på din magkänsla, om någon verkar opålitlig så är dem antagligen det.

Om du är i ett förhållande så blir 2020 ett år då rötterna slås ner ännu djupare och er kärlek bär frukt som båda kan njuta av. Er kärlek blomstrar och ni njuter av varandras sällskap.

Det finns en inbjudan här att ta er relation till en ny nivå kanske genom giftermål, en förlovning, ihopflyttning eller kanske “bara” ett gemensamt bankkonto. Oavsett så är det trygghet, stabilitet och gemenskap som står i centrum för er detta år.

Karriär: Riddare i Svärd

Det börjar helt plötsligt handla mindre och mindre om din egen framgång och mer och mer om kollektivets utveckling. Du är redo att ge upp självintresse för att tillgodose gruppens behov.

Det är inte mycket som kan hålla dig tillbaka i karriären detta år! You mean business, baby!

Det är viktigt att du vågar stå upp för dig själv, drar tydliga gränser och lär dig att kommunicera dina åsikter på ett effektivt och empatiskt sätt så blir det färre missförstånd och mer framåtrörelse.

Var inte heller rädd för att delegera ansvar om du märker att någon har andra styrkor än du har. Ditt jobb är att vara motorn som får rörelsen igång, detaljerna kring hur det faktiskt ska gå till kan du gott låta någon annan ta hand om!


Oxen

Allmänt: 7 i Stavar

Du har tidigare brytt dig alldeles för mycket om vad andra tänker och levt ditt liv enligt andras förväntningar. 2020 är året då du vill börja leva DITT liv, på DINA villkor. Du drar dig undan, söker dig inåt och börjar skapa det liv som du kan känna dig stolt över.

Året kommer handla om att hitta dig själv och stå upp för det du tror på utan att behöva be om ursäkt. Det kommer antagligen också att bli ett relativt känslomässigt år när du upptäcker delar och känslor i dig själv som du länge tryckt undan.

Du är en ensamvarg 2020 och ger dig ut på ett sökande efter vad som faktiskt betyder något och de drömmar som verkligen är värda att kämpa för.

Umgås med de allra närmsta och ta din tid. Du är den viktigaste person i ditt liv!

Kärlek: Eremiten

Singeloxen, eftersom att 2020 är året du upptäcker vem du är, vad du njuter av och vad som gör det värt att vakna upp varje morgon, så söker du dig bort från massorna och djupare in i dig själv. Du trivs med att vara singel detta år och det är antagligen precis det du behöver!

Om du ändå skulle träffa någon så måste hen vara villig att ge dig utrymme, tid och förståelse för att du kanske inte är redo att hänge dig helt och hållet till en relation förrän i slutet av årsskiftet.

Oxar som redan är i förhållanden bör vara tydliga i sin kommunikation när de i början av året känner en stark vilja att dra sig undan. Berätta för din partner att det inte handlar om hen utan om att du behöver hitta dig själv. Du kanske stöter på motstånd från nära och kära när du drar dig undan, men det är viktigt att du står upp för dina behov och drar tydliga gränser här, de som verkligen älskar dig kommer att förstå.

Karriär: Page i Bägare

I takt med att du börjar söka svar inifrån hellre än utifrån så ändrar du inställning till din karriär. Du vill känna att det är meningsfullt att gå till jobbet och står inte ut med en arbetsplats eller kollegor som saknar emotionell intelligens.

Vissa arbetsdagar kanske känslorna väller över och du förstår inte vad det är som händer med dig, du brukar inte vara såhär känslig! Prata med någon du litar på och stå upp för din rätt att känna precis så som du känner, alla känslor är okej!

Jag får en känsla av att din arbetsplats behöver ha en konversation som inte bara är ytlig, utan som skapar genuin kontakt och samhörighet er emellan. Du är den rätta personen att initiera den konversationen, håll inte tillbaka!


Tvillingarna

 

Allmänt: Två i Mynt

2020 handlar om Balans mellan Hjärna och Hjärta för våra Tvilling-vänner.

Sånt som tidigare begravts i djupet bubblar upp till ytan och det är möjligt att du ena veckan är vilse i en dimma av känslor och nästa vecka ser allt glasklart.

Du når en ny nivå av att kunna kommunicera från din egen inre kärna, något som kanske känns läskigt och sårbart men som kommer vara värt det när du kan börja leva ett liv som känns genuint och givande för dig.

Nyckelordet här är verkligen balans. Du lär dig att balansera Tanke med Känsla, så ha tålamod med dig själv och lär dig att tycka om dig själv även när livet är utmanande.

Kärlek: Månen

För Tvillingsinglarna kommer 2020 kantas av spännande möten med människor som kommer in i ditt liv för att lära dig mer om dig själv.

Om du under 2020 kontinuerligt hamnar på dejter med personer som verkar veta exakt vilka knappar dem ska trycka på för att göra dig galen, ta tillfället i akt och rannsaka dig själv.

Finns det något för dig att lära av situationen?

Det är dags för maskerna att falla. Både dina och andras. Döm inte dig själv för hårt, så blir det lättare för dig att låta andra människor komma dig nära.

Om du redan är i en relation är det dags att krossa illusioner för att ge plats åt sanningen. Kanske har du trott att din partner älskar ert Fredagsmys med Tacos men avslöjar plötsligt att hen skulle föredra att ta en Fredagsdrink med sina kompisar. Du kanske först känner dig dissad men i slutändan så måste sanningen få regera.

Våga ställ frågor utan att skuldbelägga och bjud in sårbarhet hellre än att slänga ur dig “Det gör inget” när det faktiskt gör något.

Om ni kan kommunicera med kärlek, empati och respekt för varandras självständighet så finns det en möjlighet till en djupare kontakt och ett starkare band er emellan.

Karriär: Ess i Svärd

I karriären rider du på en ny våg av entusiasm kring allting som har med kommunikation att göra. Du älskar att få leverera nya idéer och insikter i det skrivna och/eller talade ordet och människor dras till dig för att få ta del av din kunskap och visdom.

Du kanske ger dig ut på ett författar-äventyr, bestämmer dig för att börja skriva en blogg eller lägger på nästa växel i dina Sociala Media Kanaler. Du vill synas och du vill dela med dig av det du kan.

Det kan till och med innebära ett nytt jobb eller att du äntligen bestämmer dig för att starta eget.

Ordet är ditt vapen, Tvilling! Använd det med goda intentioner och ingenting kan stoppa dig!


Kräftan

Allmänt: Ess i Svärd

Jag ser hur Kräftan äntligen börjar acceptera det mjuka bakom det hårda skalet. Många år har gått åt till att försöka skydda din känslighet från en till synes kall värld. Du kanske känt ett behov av att visa upp en hårdare fasad för att kunna “överleva”.

Förra året luckrades skalet långsamt upp och din inre, känsliga essens blottades för både dig själv och andra. Det var antagligen genom en del hårda smällar som detta hände, och även om det gjorde ont då, så var de händelserna en nödvändig invigning för läkande av kropp och själ.

2020 kommer handla om att ge dig själv tillåtelse att leva från sårbarhet hellre än fasad, något som du inte längre är lika rädd för att göra.

Din intuition är laserskarp detta år och du kommer ta emot vägledning genom drömmar, känslor och plötsliga insikter som bubblar upp i ditt medvetande.

Kärlek: Page i Bägare

Det är ingen brist på den varan för Kräftsinglar under 2020. Kärleken flödar i samma takt som du kommer ut ur ditt skal, visar vem du är och vågar vara sårbar. Du är omgiven av människor som beundrar dig och kanske hör du ofta från andra “Jag har aldrig berättat det här för någon annan men…”.

Du utstrålar en ödmjukhet och genuinitet från dig som gör dig magnetisk, så var beredd på att kärlekserbjudanden strömmar in.

Om du redan är i en relation så kanske ni ser varandra ur ett nytt ljus. Bli inte förvånad om fjärilarna i magen börjar fladdra igen, även om ni varit tillsammans i flera år.

Anledningen till denna nystart är att du hittat en ny nivå av självkärlek. Du har kanske spenderat mycket tid under föregående år att släppa destruktiva tankar och beteenden från det förflutna. Ditt hårda jobb ger avlöning detta år och du börjar äntligen kunna slappna av mer i relationen.

Du känner dig stark, fri och värdefull i vem du är och du behöver inte längre skydda dig från världen så som du gjort i det förflutna. Du har tagit klivet in i en känslomässig styrka som du tidigare inte ens visste att du hade.

Kärleken blomstrar för dig detta år – både inuti och utanför!

Karriär: 8 i Mynt

I takt med att du öppnar upp dörren till din inre värld som är full av djupa känslor, spännande tankar och fantasifulla drömmar så börjar du söka efter en karriär där du kan kombinera vem du är med vad du gör.

Det finns en inre längtan att inte längre låta ditt privatliv och ditt arbete vara separerade. Du vill att din karriär verkligen reflekterar den du är, även när du inte jobbar!

En möjlighet att kombinera en passionerad hobby med karriär finns absolut där!

Tänk vad härligt att få tjäna pengar på att göra det som du älskar!


Lejonet

Allmänt: Page i Stavar

Året börjar med en hel del inre och yttre konflikter. Det kanske känns som att olika delar av dig får dig att rivas itu på mitten och du vet varken in eller ut.

Du är trött. Och du är trött för att du har kämpat inuti under en väldigt lång tid.

Var inte orolig, detta händer för att du ska förstå hur mycket den inre konflikten påverkar dig och därmed ta beslutet att sluta fred med dig själv och andra.

Den bekvämaste vägen, den utan motstånd och med minst hustle är den som tilltalar dig mest. Livet behöver inte alltid vara hårt, svårt och grått. Det kan faktiskt få vara enkelt och skönt också.

Sök den lättaste vägen och låt dig själv vandra i din egen takt.

Allt är precis som det ska vara, Kära Lejon!

Kärlek: 6 i Stavar

Om du är singel så kommer du antagligen komma till en punkt där du nästan ger upp dejtandet. Du vill att saker och ting bara ska flyta på och du är inte speciellt peppad på att försöka kriga dig fram till nästa älskare. “Om det händer, så händer det” är lite av din attityd.

Var stolt över din välfungerande “BS”-detektor och använd den ofta. Du har inte energi att lägga på människor som inte ger dig något värdefullt utbyte detta år, så var rak och tydlig med det!

För er Lejon som är i ett förhållande så är det viktigt att du säger som det är. Du är stolthetens tecken, så detta kan vara extra utmanande för dig. Om du har gjort ett misstag eller om du känner dig stött, våga berätta det hellre än att låtsas som att allt är som det ska.

Det överliggande temat i relationer är att höja fredsflaggan och därmed avsluta konflikter som funnits med under en längre tid. För att kunna göra det så behöver du sluta hänga upp dig på småsaker och börja fokusera mer på det som du vill ha i er relation!

Karriär: 9 i Svärd

Det finns vissa kollegor som du behöver vara extra bestämd med under 2020. De har en energi som rusar dig och får dig att kliva över dina egna gränser om och om igen. Du kanske känner att du behöver klippa banden med dessa personer och även om ni fortsätter att arbeta tillsammans så är tipset här att hålla ett emotionellt avstånd.

Det som är positivt med denna utmaning är att du tvingas bli ännu tydligare med ditt ord och vad som är okej för dig!

Chansen finns också att göra en helomvändning när det gäller din karriär och att de utmaningar som slängs framför dig är en vägvisare mot det nya.

Det finns något som vilat där i bakgrunden och och som nu är redo för att förverkligas.


Jungfrun

Allmänt: Styrka

Älskade Jungfru, du är definitionen av kraft och målmedvetenhet! Det är inte mycket som kan stoppa dig detta år och det slår gnistor om dig där du rör dig fram.

Jungfrun släpper oro, stress och frustration i 2020 när du finner en ny acceptans för både dig andra och dig själv. Tidigare har du kanske blivit gråhårig av hur andra beter sig, vad de har för åsikter och vad de konsumerar. Detta år blir som en lång utandning när du inser att du inte kan förändra någon annan, du kan bara förändra dig själv.

Du upptäcker att din inre styrka inte har något att göra med att alltid ha rätt eller göra saker på ditt sätt, utan du hittar mod och kraft genom att bjuda in alla nyanser av livet. Din upplevelse blir så mycket rikare på så vis!

Det känns som att du har befäl över ditt liv och du styr dina relationer åt det håll som du vill!

Kärlek: Sex i Svärd

Andra singlar kanske söker desperat efter nästa flirt, men inte Jungfrun. Hen trivs alldeles utmärkt med sitt eget sällskap och det är kanske det som gör dig så attraktiv detta år! Nöj dig inte med mindre, vänta tills det känns rätt i hela kroppen!

För Jungfruar som redan är i en relation kan jag bara säga: Släpp ner din guard! Det finns en stark vilja att ha rätt, att vinna varje konflikt och att få andra att göra saker på ditt sätt. Bli medveten om tillfällen då du är lite väl dominant och lär dig att acceptera din partner för den hen är.

Om du stöter på utmaningar i relationen, försök att se vad du kan förändra hos dig själv först, innan du pekar finger mot din partner. Jag ser en inbjudan till en vacker, trygg och givande kärleksrelation, men det kräver att du släppar alla förutfattade meningar kring hur det ska se ut, och lär dig att leva i det som är här och nu.

Din dominerande energi är dock långt från negativ då den kan hjälpa stagnerade relationer att börja röra sig framåt.

Karriär: Magikern

Du har kanske känt dig splittrad under tidigare år. Du har många olika talanger och du har försökt att balansera dem, fast på olika håll. Jag får en känsla av att alla dessa bollar i luften har gjort att du läckt energi och kanske till och med fått dig att känna dig förvirrad.

2020 är året då du sammanför, harmoniserar och väver ihop alla dina talanger, kunskaper och tidigare erfarenheter till något nytt. Du vill känna dig laserfokuserad och dedikerad på ett mål i taget, hellre än att försöka vara i flera olika roller samtidigt.

Du känner dig så redo att ta nästa steg i din karriär. Samarbeten med likasinnade människor som har samma stora visioner som du kommer gynna både dig och dem.


Vågen

Allmänt: 9 I Svärd

Älskade, luftiga Våg. Du spenderar mycket tid i ditt huvud. Där bollar du viktiga och oviktiga tankar fram och tillbaka. Ibland håller du dig vaken om nätterna och det känns som att hjärnsurret tar över. Du är redo för en nystart och du vet att du inte längre kan springa och gömma dig i en bubbla så fort det stormar utanför. Ibland behöver vi gå igenom det jobbiga för att upptäcka vår egen inre styrka.

Korten säger att 2020 är året då du tar kontroll över dina tankar en gång för alla. Jag tror att det handlar mycket om att sluta isolera dig själv och istället söka efter de människor som är, tänker och lever som du. Och självklart släppa taget om de relationer som på något sätt hindrar dig från att komma samman med människor som gör ditt liv rikare med sin närvaro.

Kärlek: Kung i Pentagram

På kärleksfronten krävs stabilitet, tillit och förståelse när du ger dig ut på ett karriärsäventyr utan dess like! Du längtar efter att samskapa med likasinnade eldsjälar, som delar din större vision. Det betyder att din kärleksrelation behöver kunna ta att du inte finns där 100% av tiden utan möjligtvis är ute och lyser på sociala sammanställningar.

I kärleken vill du ha stabilitet. Du är trötta på stormiga relationer och ett evigt gungande känslohav.

Du vill ha ett par trygga armar att krypa in till i slutet av dagen. Någon som alltid har din rygg.

Om du är singel så kommer det inte vara någon brist på uppvaktning från olika håll. Kanske träffar du någon på jobbet, när du nätverkar eller så upptäcker du att den där hetingen på kontoret bredvid har samma vibb, värderingar och vision som du.

Du är menad att komma samman med människor som får dig att känna dig älskad, uppskattad och fullt ut accepterad för den du är!

Karriär: 9 i Bägare

Det doftar magi om din karriär, älskade Våg! Kanske är det så att du får ditt drömjobb, hittar dina drömkollegor eller börjar söka efter din unika karriärsväg under 2020. Oavsett så ser jag ett starkt samband mellan förälskelse och arbete. Antingen kan det vara så att du faktiskt blir kär i någon på jobbet eller så brinner du bara så djupt och härligt för det du gör!

Även om du driver eget så ser jag dig vara långt från ensam. Du drar till dig exakt rätt människor vid exakt rätt tidpunkt och ni njuter av er tid tillsammans.

Det känns stort och den energi ni skapar tillsammans påverkar världen positivt på en större skala och det i sin tur, ger er en känsla av meningsfullhet. Ni gör skillnad och ni njuter av det!


Skorpionen

Allmänt: Narren

Dags för ett nytt äventyr!

Din tidigare grund har ruckats av spänningar, stress och konflikter och det gör att du under 2020 väljer att lägga ner ditt svärd och gå därifrån. Du har fått nog. All drama har gjort det väldigt tydligt vad det är som du inte vill ha och i samma stund en inbjudan att ta reda på vad det är som du innerst inne längtar efter.

Jag ser stora förändringar som tar lång tid och mycket eftertanke. Det är inte ett år där du bör ta förhastade beslut, utan låt situationer och relationer få mogna i sin egen takt. När det är dags att plocka av frukterna så kommer det bli tydligt för dig, innan dess så kan du bara chilla.

Din intuition kommer vara skarpare än vanligt, så öva på att lyssna på kroppen och dess signaler.

Kärlek: Kejsarinnan

Du är självständig, magnetisk och oavsett om du är singel eller har en stadig relation så är det många hjärtan som slår ett extra slag när du kliver in genom dörren.

De skorpioner som är i förhållanden kan förvänta sig ett fruktsamt år och har ni funderat på att skaffa barn så är alla ljusen gröna – det är bara att sätta igång! Om ni inte är sugna på en bebis så finns det massa andra sätt att njuta av den fertilitet som du utstrålar. Kreativa projekt där du får leva ut dina konstnärsdrömmar är ett härligt sätt!

Skorpioner utstrålar ofta sex, sensualitet och mystik och 2020 är inget undantag. Om du tidigare har funderat på att dyka djupare och utforska Tantriskt Sex, Kundalini Yoga, Erotisk Dans eller andra former där Sexuell energi och Spiritualitet är sammanvävda så är det dags nu!

Karriär: 5 i Stavar

Det är tröttsamt att alltid behöva vara i mitten av en konflikt och det känns som att det varit en hel del av den varan på din arbetsplats. Jag får en känsla av att du snart inte orkar bry dig längre, slänger händerna upp i luften och säger “That’s it!”. Du kommer behöva ta ett beslut om du vill stanna eller gå vidare och antagligen kommer du att välja att ge dig upp på ett nytt äventyr.

Det är viktigt att du behåller din integritet och tar beslut från ett emotionellt lugn, även om andra beter sig illa. Om du vill ha harmoni, ärlighet och en stark sammanhållning så är det en god ide att visa andra hur det ser ut, hellre än att predika för döva öron.


Skytten

Allmänt: Drottning i Svärd

Du börjar se skillnaden mellan strider som är värda att kämpa för och strider som du gör bäst i att släppa.

Temat under detta år är att se sanningen, säga sanningen och vara sanningen – hela vägen ut i fingrar och tår. När du inte längre blir uppslukad av sånt som kanske, borde eller måste vara så kan du börja slappna av i det som faktiskt är. Du behöver inte heller vara orolig för hur andra ska ta din sanning. Du har uppnått en ny nivå av integritet och självförtroende som gör att andra instinktivt respekterar dig och det du säger.

Med detta sagt, så är det även viktigt att nämna vågen av lekfullhet, skratt och en genomgående känsla av att vara komplett som kommer att svepa in under året.

Du behöver faktiskt ha roligt och njuta av livet emellanåt!

Kärlek: Solen

Du har krigat tillräckligt länge i dina kärleksrelationer. Det är dags att släppa ner ditt hår, slappna av i axlarna och ta lite lättare kliv när du 2020 frigör dig från konflikter som rör ditt kärleksliv.

Chansen är att bråk, hårda eller osagda ord rivit upp sår inuti som behöver läkas och året bjuder in till många tillfällen att göra just det. Använd dig av din kreativitet för att kommunicera din sanning och uttrycka undertryckta känslor av oro och rädsla. Måla, teckna, skriv poesi, dansa eller skapa med lera.

Även om det finns möjlighet för singlar att möta kärleken, så är det Jaget som kommer stå i fokus. Du behöver hämta hem alla delar av dig själv som du tappat bort längs vägen. En längtan efter att känna dig hel och komplett genomsyrar dina val under året.

Är du I en relation så behöver ni bestämma er för att lägga ner stridsyxan och börja fokusera på hur ni kan växa tillsammans. Er relation har en potential att blomstra om ni väljer att visa varandra kärlek, tacksamhet och genuin omtanke.

Karriär: Fem i Stavar

En större cykel sluts för dig under 2020 och du känner dig stolt över vad du har åstadkommit hittills. Det finns en känsla av framgång och att du äntligen “lyckats”. Vägen hit har inte varit helt lätt och andra ser upp till dig för den resa du har gjort.

Korten råder dig att stanna upp under året och tillåta dig själv att njuta av var du är just nu. Snart börjar en ny cykel, med ny energi, nya äventyr och ett helt nytt kapitel. Så ge dig själv tid att landa i var du tagit dig, innan du blir eld och lågor över att ta nästa steg fram.

Reflektera gärna över de senaste åren och tacka dig själv för att du aldrig gav upp. Du kan vara riktigt stolt över dig själv!


Stenbocken

Allmänt: Vagnen

Det sägs att motgångar gör oss starkare och det känns extra sant för Stenbocken under 2020. Jag känner direkt en rädsla för att detta år ska göra lika ont som föregående men du kan vara lugn i vetskapen om att det värsta faktiskt är över. Du har ett inre driv, en ny målmedvetenhet och en starkare självkärlek detta år än du någonsin haft innan!

Det är bra om du fortsätter visa omtanke och tar hand om dig själv några månader in på det nya året, då 2019 möjligtvis var ett utmanande år för dig på många olika plan. Du verkade vara en magnet för människor som tryckte på alla dina knappar samtidigt. Även om du stundvis kände dig irriterad så väcktes en styrka och kraft i dig som resultat.

Du börjar också inse att de egenskaper du sökt efter hos andra människor, egentligen bara är det du önskar hitta i dig själv. Den insikten hjälper dig att ta steget upp till ytterligare självförverkligande och du känner dig mognare, starkare och stadigare än du någonsin gjort.

Kärlek: 9 i Stavar

Oavsett om du är i ett förhållande eller singel så är det dags att du börjar visa, kommunicera och stå upp för dina känslor i relationer. Jag vet att det förflutna har skrapat ditt hjärta en aning och att det kan finnas en rädsla för att både älska och låta dig bli älskad.

Korten råder till att bygga upp en stadig relation med dig själv först, innan du är redo att hänge dig till en relation. Gå på en upptäcktsresa för att hitta sånt som ger dig livsglädje och en vilja att studsa upp ur sängen på morgonen.

Om du redan är i en relation så är det en bra ide att spendera mer ensamtid. Det är något som hänt i er relation under den senaste tiden som gjort att du känt dig omskakad och lätt sårad. Jag får en känsla att det har med din familj eller din partners familj att göra. Du behöver komma upp på fötter igen och få en stabil kontakt inåt för att du ska kunna vara ditt bästa jag i relationen.

Karriär: 9 i Bägare

Även om dina kärleksrelationer har skakat om dig lite så verkar det som att fyrverkerier tänds på karriärsfronten. Det handlar nog mycket om att du börjar förstå vad det är som verkligen gör dig glad och hur ett meningsfullt liv ser ut för dig.

Jag tror att du under 2020 kommer att upptäcka “din grej”, det där som får tid och rum att stå stilla och som får dig att känna dig levande. Det är nästan som att det finns en skatt som vilar i ditt hjärta och väntar på att du ska upptäcka den. Denna skatt är nästa steg på din karriärsresa och kommer ge dig ytterligare klarhet i hur du vill spendera ditt enda, värdefulla liv.

Sätt din intention vid nyår och se hur dina drömmar slår i blom under årets gång!


Vattumannen

Allmänt: Ess i Svärd

Ledorden för Vattumannen 2020 är “Slå Dig Fri”. Du lossar på bojorna från det förflutna och börjar gå din egen väg. Det är som att du helt plötsligt har fått klarhet i hur många av dina relationer och vanor varit destruktiva genom åren. Kanske det finns en del i dig som undrar hur du inte kan ha sett det tidigare. Men allt har sin tid, Kära Vattuman.

I och med att dimman skingrar så börjar du se stigen framför dig. Den väg som är din – inte samhällets, inte din familj, inte din kulturs – utan din egen, alldeles unika livsväg.

Det känns skönt att få bygga upp ett nytt liv med dina egna värderingar som grund. Det är viktigt att du blir tydlig med vad det är som du behöver, både inför dig själv och dina nära och kära.

Kärlek: 8 i Bägare

Under 2020 så är det dags att gå vidare. Antingen kan det betyda att du lämnar en relation som passerat sitt bäst före datum, eller så betyder det att ni tillsammans gör upp med gamla minnen, beteenden och mönster.

Det har legat en dimma av osäkerhet och förvirring i ditt kärleksliv. Kanske har tidigare ouppklarade konflikter legat under ytan och puttrat. Jag får en känsla av att det förflutna hann ifatt dig och det blev nödvändigt för dig att ta itu med det som du länge försökt undvika.

Om du är singel får jag en känsla av att året kommer innebära en del resor för dig. Var bara medveten om skillnaden mellan flykt och resa. Bara för att du är på andra sidan jorden betyder det inte att du kommer undan dina problem i hemmet.

Med det sagt så är det tydligt att du tacksamt lämnar drama bakom dig när du stiger in i 2020. Du bestämmer dig för att livet är för kort att slösa bort på människor som snor din energi.

Karriär: 10 i Bägare

Du längtar efter att slå dig fri i din karriär. Det är som att du suttit fast under en alldeles för lång tid och otåligheten börjar nå sin klimax. Du behöver stimulans, ombyte och ett nytt, fräscht perspektiv. Framförallt så vill du nog känna att det arbete du gör bidrar till någonting viktigt och värdefullt.

Känslan av att vilja slå dig fri kan komma från att ha varit bunden av samhällets normer och inte lyckats komma loss. Kanske har du jobbat ett 9-5 jobb alldeles för länge eller så håller vardagens rutiner på att kväva dig långsamt.

Kanske en jobbresa, en ny utbildning eller nya arbetsuppgifter skulle kunna mätta din hunger. Men det är också mycket möjligt att du bestämmer dig för att lämna ditt jobb för att testa på något helt nytt.


Fiskarna

 

Allmänt: Fyra i Mynt

Generellt så känns det som att Fiskarna är redo att ändra riktning. Du har simmat på i samma ström ett bra tag nu, det har varit mycket motstånd på vägen men av någon anledning har du bestämt dig för att fortsätta.

Jag tror att du har en vision som du inte är redo att släppa taget om och därav håller du fast vid det du tror att du måste göra för att nå dit. Korten vill säga att motståndet i sig försöker berätta något för dig.

Motståndet du känner leder till frustration och kanske till och med hopplöshet. Dessa känslor framkallar ett behov av att söka dig djupare inåt i din känslovärld och väl där kanske du inser att det du kämpat för inte alls är vad du egentligen vill ha.

Det kommer finnas mängder med erbjudanden runtomkring både i kärlek och karriär. Därav blir din utmaning att endast Tacka Ja till sånt som leder dig till att uppfylla dina innersta drömmar.

Kärlek: Page i Bägare

Är du singel så kan det betyda att kärleken är precis runt hörnet och ett år i romantikens tecken är på väg att inledas.

Utmaningen för Singel-Fiskar kommer vara att låta kärleken få komma in när den väl knackar på din dörr. Av någon anledning känns du lite väl reserverad när det kommer till nya relationer. Du är nog inte helt villig att släppa in vem som helst och risken finns att du missar erbjudanden om du väntar för länge.

För Fiskar som redan är i en relation kan jag se hur ni slår era hjärtan ihop och startar ett nytt projekt tillsammans. Kanske är det en renovering, en längre resa eller en ny hobby.

Något oväntat kommer antagligen dyka upp i ditt kärleksliv under 2020. Kanske är det något så spännande som en förlovning, ett bröllop eller en graviditet!

Karriär: Sju i Svärd

Känns det ibland som att du nöjer dig med mindre än vad du är värd? Kanske att du försöker låtsas som att allt är okej, men du vet innerst inne att situationen är ohållbar. Jag får en känsla att detta handlar om de människor som du jobbar med eller runtomkring. Du har gett av dig själv och inte fått något tillbaka.

Jag känner en oro vad gäller din arbetsplats. Antagligen något som hänt i det förflutna. Kanske har du tidigare gått in i väggen, blivit utmattad eller varit sjukskriven. Du har behövt ta en paus och nu är du osäker på om det är rätt beslut att gå tillbaka. Eller ska du ändra bana helt?

Du känner ett starkt motstånd och korten råder dig att lyssna på det motståndet. Det försöker visa dig vägen ut ur något som inte längre gynnar dig och nästa steg till att uppfylla dina drömmar.