Tatueringen du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken

Tatueringen du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken

Ute efter en tatuering som passar just dig? Här är tatueringen du bör skaffa enligt stjärnorna.
Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken
2:13

Efter reklamen: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

(2:13)

Slå på ljud

Att skaffa en tatuering är inte helt enkelt för många. Dels ska motivet kännas hundra procent rätt, samtidigt som det ska vara snyggt och kanske även säga något om vem du är.

Om du har svårt för att hitta den perfekta tatueringen kan det vara en bra idé att se vad som passar dig personlighetsmässigt – i alla fall enligt stjärnorna.

Tatueringen du bör skaffa enligt ditt stjärntecken

Väduren

För att matcha din modiga, framåtsträvande energi skulle ett tatueringsmotiv som en pil passa dig perfekt. Pilar har, likt dig, en stark riktning och ett mål.

Oxen

Du älskar att njuta av det goda i livet – bland annat semestrar. En palm representerar en känsla av belöning och nöje och skulle därför vara det ultimata valet för dig.

Tvilling

En tvilling är beredd att flyga iväg när som helst – antingen mentalt eller irl. Din förmåga till ständig förändring gör dig till en bevingad varelse, så alla tatueringar som har med fåglar, vingar och fjädrar att göra fångar den du är.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kräfta

Du älskar ditt hem och värderar familj och tradition högt. Du älskar också stabilitet, vilket gör att motiv som ankare, hjärtslag, hjärtan eller namnet på någon du älskar passar dig utmärkt.

Lejon

Lejon älskar rampljuset och leder mer än gärna. Din målmedvetna och drivna natur passar perfekt med en krona eller ett lejon – det är ju trots allt ditt djur. Lejonet Cara Delevingne har till exempel ett lejon intatuerat på pekfingret.

Jungfru

Eftersom du är en tänkare av stora mått och samtidigt extremt detaljorienterad, skulle du förmodligen gilla att ha en geometrisk tatuering med massor av invecklade linjer. Ett noggrannt utvalt citat skulle också fungera.

Våg

Som våg vill du sällan göra något själv så att göra en likadan tatuering som din kompis eller en matchande med din partner skulle du förmodligen föredra mest av allt, då du gillar tanken på att vara sammankopplad för alltid med den personen.

Skorpion

Du är väldigt passionerad och känner starkt och mycket, och en rostatuering skulle passa dig perfekt. Eftersom du inte heller har några problem med att gå djupt in på saker skulle en tatuering med en mörk och intensiv atmosfär också passa.

Skytt

Eftersom du älskar äventyr skulle en tatuering som talar till din inre globetrotter vara naturligt för dig. Världskartor, geografiska koordinater – det finns massor av valmöjligheter.

Stenbock

Eftersom du är beslutsam och gärna arbetar hårt för att nå dina mål skulle en tatuering med ett inspirerande citat, som representerar det du står för, vara ett självklart val för dig.

Vattumannen

Som vattuman vill du göra världen till en bättre plats och du vill gärna att alla på jorden ska vara sammankopplade. En passande tatuering för dig skulle därför vara en mandala eller en symbol för universum.

Fisken

Eftersom du är en drömmare av stora mått, och också är lite av en romantiker, föredrar du förmodligen tatueringar som enhörningar och fjärilar.

Foto: Skärmdumpar från Instagram

Källa: Harper's Bazaar

LÄS MER:

Här är din hetaste sextalang - baserat på ditt stjärntecken

It-plagg 2021 - det här ska du bära enligt ditt stjärntecken

Därför är du farlig - enligt ditt stjärntecken

Relaterade artiklar
Smycken med ditt stjärntecken: 10 trendiga köp
Så är du som ex – enligt ditt stjärntecken
Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!