the hills

”He’s a sucky person” – 9 scener från The Hills som vi aldrig glömmer

16 år har gått sedan The Hills började sändas och genom åren bjöd realityserien på en hel del oförglömliga ögonblick. Här är våra favoriter!
8 kändisbråk som sträckts sig över decennier
0:56

Efter reklamen: 8 kändisbråk som sträckts sig över decennier

(0:56)

Slå på ljud

The Hills började sändas 2006 och blev snabbt en tittarsuccé världen över då den var ett av de första programmen att följa riktiga människor i deras riktiga liv (nästan, i alla fall som du kan läsa mer om här nedan). Programmet sändes i sex säsonger, fram till 2010, och under den tiden fick vi följa Lauren, Heidi, Audrina, Lo, Stephanie, Brody, Spencer och Justin Bobby, på deras äventyr i Los Angeles. Vinkvällar, fester, karriärsklättrande, intriger och hjärtekross – serien hade i princip allt vilket förmodligen var det som gjorde den så pass populär.

Genom åren hann programmet bjuda på en hel del klassiska scener - här är våra favoriter!

1. När Lauren inte åkte till Paris

I det sista avsnittet av den första säsongen var Lauren tvungen att göra ett val - att åka till Paris för ett riktigt bra jobberbjudande eller stanna kvar i stan med pojkvännen Jason. Till mångas besvikelse valde hon att stanna med Jason, och Laurens chef, Lisa Love, beskrev det ganska bra:

– Lauren åkte inte till Paris. Hon kommer alltid vara känd som tjejen som inte åkte till Paris.

2. När Lauren "gör slut" med Heidi

Lauren och Heidi var som bekant BFF:s, även om de i princip bråkade hälften av tiden de umgicks. I säsong tre kulminerar bråken och till slut säger Lauren det enda rätta: ”I want to forgive you, and I want to forget you”. Ett episkt tv-ögonblick och något ingen som såg det har kunnat glömma.

3. När Heidi dök upp med ett nytt ansikte

När Heidi valde att, från ett avsnitt till ett annat, operera sig till ett helt nytt utseende fick många tittare en chock. Glatt visade hon upp resultatet för sina föräldrar i Colorado, som inte var särskilt imponerande. Hon hade bland annat gjort bröstimplantat, opererat både näsan och öronen och injicerat fett i ansiktet, bland annat i läpparna.

I efterhand har hon berättat att hon inte vill gå så långt som att säga att hon ångrar operationerna, men hon hade inte gjort det igen och skulle inte rekommendera någon annan att göra samma sak.

4. Spencer och hans kristaller

Heidis pojkvän Spencer blev med åren mer och mer excentrisk, och från att ha haft en rätt typisk 00-talsstil började han till slut att klä sig i batik. Därefter kom kristallerna som han bland annat använde sig av för att lugna sig själv när han blev arg. I en scen där han (som vanligt) är irriterad på sin syster Stephanie väljer han att använda sina stenar för att lugna sig. I dag har han ett annat intresse – att mata kolobris med olika hattar han byggt in nektar i. Normalt? Well.

5. När Whitney ramlade

När Whitney Port praktiserar på Vogue är hon med i live-tv för ett inslag om klänningar inför Oscarsgalan. Medan Andre Leon Talley pratar i inslaget ska hon gå ner för en trappa, men tyvärr ramlar hon och hon lyckas göra det i slowmotion. Som tur var ställde hon sig upp direkt igen och behöll masken som ett riktigt proffs.

6. ”He’s a sucky person”

Som sagt pågår Heidi och Laurens bråk i princip konstant, ofta i soffor av någon anledning. Många gånger handlar det om att Lauren tycker att Spencer gjort något dumt. Så är fallet när hon levererar ännu en oförglömlig replik till Heidi i säsong två angående Spencer: ”He’s a sucky person”.

7. När Lauren och Whitney säger hejdå

En av de mest rörande vänskapsscenerna är när Whitney och Lauren äter hejdå-lunch när Whitney ska flytta till New York och satsa på modekarriären (vilket vi fick se i spinoff-serien The City). De diskuterar sina första minnen ihop och pratar om hur de inte kommer se varandra från skrivborden längre. Sedan kramas de och säger att de älskar varandra. Så fint!

8. ”Homeboy wore combat boots to the beach”

I ett avsnitt lämnar Audrinas pojkvän Justin Bobby henne genom att lägga hennes mc-hjälm på soffan och åka iväg. Lauren meddelar den bistra nyheten varpå Audrina bryter ihop. Då säger Lauren det fantastiska citatet: ”Homeboy wore combat boots to the beach, I know you don’t want to call that your boyfriend”, och Audrina börjar skratta, trots allt som hade hänt.

9. Slutscenen som chockade alla

När The Hills sändes var det många som diskuterade kring hur mycket som var äkta i serien, och vad som var manus och iscensatt. Eftersom serien ändå utgav sig för att vara i realitygenren var det många som blev chockade av slutscenen i det allra sista avsnittet. Efter slutscenen zoomade kameran nämligen ut och en kuliss kördes iväg bakom Brody och det såg ut som att vi befinn oss i en filmscen. Hade allt varit fejk? Eller var det ett sista sätt att låta serien lämna oss chockade i tv-soffan? Vi vet fortfarande inte svaret på de frågorna.

Foto: TT

Källa: Screenrant

Relaterade artiklar
MTV-programmen du var besatt av på högstadiet
Bilder på skådisarna i O.C. – första och sista avsnittet
14 gånger Brad Pitt sett ut exakt som sina flickvänner