gilmore girls

Ögonblick där tonåringar inte agerade som tonåringar i film

Riverdale, Gossip Girl och The O.C är populära serier om tonåringar – men med bitvis skeva skildringar av deras beteende. Här är exempel på program där tonåringar inte agerade verklighetstroget!
5 saker om Kate Beckinsale du kanske inte visste
0:53

Efter reklamen: 5 saker om Kate Beckinsale du kanske inte visste

(0:53)

Slå på ljud

Vem älskar inte tonåringsserier och filmer? Gossip Girl, Riverdale och One Tree Hill har lärt oss en hel del om tonårsbeteende men vissa ögonblick i serierna lämnar en hel del i övrigt att önska. Hur trovärdigt är det till exempel att en elev och lärare gifter sig som i Pretty Little Liars och varför dricker karaktärerna i Gossip Girl så mycket alkohol trots att de är minderåriga?

Här är ögonblick där tonåringar inte agerade som tonåringar i film!

Pretty Little Liars

Att Aria och Ezra har en relation, hon elev och han lärare, och sedan till och med gifter sig känns totalt skevt.

Gossip Girl

Om du har sett Gossip Girl vet du att de dricker en del alkohol i serien, trots att de är minderåriga.

Riverdale, Smallville, Veronica Mars

I serier som Riverdale, Smallville och Veronica Mars löser tonåringar komplicerade mordutredningar som inte ens poliser har kunnat lösa. Sådär trovärdigt, med andra ord.

One Tree Hill

Okej att vissa gifter sig ungt, men Haley och Nathan i One Tree Hill gifter sig när de går på gymnasiet. Dessutom åker Haley på turné strax efteråt och Peyton driver en nattklubb.

Vampire Diaries

I Vampire Diaries syns karaktärerna göra en hel del saker innan de går till skolan. Bland annat jobba, fixa hår och smink, klä upp sig och sätta upp en hel koreografi.

The O.C

Serien The O.C, som nästan nått kultstatus, innehåller otroligt mycket drama även för att vara en tonårsserie. Bland annat dödsfall, affärer, skandaler och överdoser. Trots att de går sitt första år på gymnasiet.

Gilmore Girls

Många av oss älskar Gilmore Girls, men att en tonåring kommer med obskyra referenser till 50-talsserier eller franska filosofer känns inte trovärdigt, trots att hon ska vara väldigt intellektuell.

Dawson's Creek

I Dawson's Creek låter tonåringarna mer som vidsynta 30-åringar än hormonstinna tonåringar.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

Relaterade artiklar
Kika in i Modern Family-stjärnans nya lyxvilla – för 52 miljoner kronor
Fredrik Eklund och familjen flyttar från lyxvillan i LA – se bilderna