topplista sexleksaker

De 10 mest populära sexleksakerna just nu

Lufttrycksvibratorer, rabbits och stimulerande designs med flera funktioner – här är de mest sålda sexleksakerna just nu!

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande så kan en härlig sexleksak göra vardagen betydligt roligare och mer spännande. Fördelen om du jobbar hemma är att du kan avsluta lunchrasten på ett minst sagt trevligt sätt, eller varför inte ta en liten stund för dig själv mellan möten istället för en vanlig kafferast?

De mest sålda sexleksakerna 2021

Här nedanför har vi listat några av de mest populära sexleksakerna just nu!

satisfyer pro 2

Högst upp på alla topplistor ligger Satisfyer Pro 2 – och vi förstår varför! Med en teknik som till och med fick SVT att göra en dokumentär om de nya lufttrycksvibratorerna tar den dina orgasmer till nya höjder. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

lelo sona cruise

Lelo är ett märke som har gjort sig kända för sin snygga design, och såklart sexleksaker som funkar! Den här klitorisstimulatorn är inget undantag – och den är dessutom vattensäker så att du kan ha med dig den även i badet eller duschen. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin).

satisfyer rabbit

Nu behöver du inte längre välja mellan yttre eller inre stimulering – det går att få båda! Satisfyers egen Rabbit-version har snabbt klättrat på topplistorna och är numera även den bland de mest sålda. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

rabbit lila b swish

Det finns en anledning till att The Rabbit fick ett helt Sex and the City-avsnitt tillägnat sig, och numera har de flesta varumärkena en egen version. Den här lila varianten från B Swish stimulerar klitoris och G-punkten på samma gång. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin).

B Swish Bdesired Deluxe Nude Vibrator

Sa vi att vi gillade produkter med flera användningsområden? Den här vibratorn, som även den kommer från B Swish, kan användas både på klitoris och för penetrering, perfekt om du har svårt att välja! Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin).

RFSU Sense Me Love Buzz Yours & Mine

Det behöver inte bara vara du själv som får dubbel njutning – om du är en kvinna som har sex med en man så innehåller den här förpackningen en vibrator var till er, närmare bestämt en vibrerande penisring och en fingervibrator. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Vi vet ju dock att vi inte behöver en partner för att komma, tvärtom! Den här fingervibratorn från RFSU är lika härlig att använda ensam som tillsammans med någon annan, och ger även den upp till 45 minuters njutning. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Satisfyer Pro Deluxe Klitorisvibrator

Även den första versionen av Satisfyer fortsätter att hålla sig kvar på topplistorna – den här har en lite annan design än den vi nämnde tidigare, men har även den en luftttrycksvibrator. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

B Swish Bnaughty Classic Unleashed Cerise Vibrerande ägg

Ett vibrerande ägg – varför inte? Den här vattentäta varianten från B Swish har en fjärrkontroll som kan styras av dig eller din partner, perfekt om du vill ha lite mer spänning i vardagen! Läs mer och köp det här (reklamlänk från Awin).

Durex Delight Bullet Vibrator

Det är inte bara de nedre regionerna du kan stimulera – även dina nipples ska ha sitt! Den här lilla men effektiva vibratorn från Durex kan användas för att stimulera såväl bröstvårtorna på klitoris och är även den en storsäljare. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Kåt och nyfiken? De bästa sajterna med porr för kvinnor

Mycket tid hemma? 11 roliga sexleksaker att fördriva tiden med

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken