Frieriet som välter internet – gjorde om Disney's Törnrosa

Det finns frierier – och så finns det frierier där man ritar om stora delar av en Disneyfilm för att få fram sitt budskap. Se klippet som välter internet här!

Är du sugen på att fria om ett halvår och söker efter bra inspiration? Så lång tid tog det nämligen för en mycket ambitiös man att förbereda frieriet som just nu välter internet.

Mannen i fråga heter Lee Loechler och när han skulle fria till sin flickvän Sthuthi David hade han varit minst sagt påhittig.

Sthuthis favoritfilm är Disney’s Törnrosa och frieriet ägde rum i en liten biosalong där Lee hade ordnat med en visning av Disneyklassikern. Med dem på bion satt mer publik – och att det var vänner och familj till paret hade Sthuthi inte märkt, än.

Filmen var som vanligt till en början men när prinsen ska gå upp i tornet till Törnrosa för att ge henne kyssen som får henne att vakna börjar saker bli minst sagt märkliga.


Hade gjort om Disney’s Törnrosa

I klippet som sprids som en löpeld på nätet ser man en splitbild där man kan följa dels vad som händer på filmduken och dels hur Lee och Sthuthi ser ut. När Törnrosa plötsligt inte längre har sitt långa blonda hår utan ligger i sängen och är svarthårig börjar Sthuthi ana oråd. Hon ser oerhört skeptisk ut – hennes min är obetalbar – samtidigt ser Lee gladare och gladare ut, men också mer och mer nervös.

Lee har nämligen samarbetat med tecknaren Kayla Coombs som har gjort om en del av filmen till ett frieri och klippt in det i originalet.

Även om Sthuthi verkar tycka att filmen är märklig så förstår hon inte vad som händer, inte ens när prinsen i filmen – som är mycket lik hennes kille Lee – plockar fram en ask med en diamantring. Prinsen i filmen kastar upp asken i luften och samtidigt reser sig Lee upp i salongen och ”fångar” asken och faller på knä till publikens jubel.


Hon sa ja!

Lustigheterna är inte slut där, utan när Lee börjar med sitt frieri tittar prinsen på duken på sin klocka och visar Lee att tiden går och det blir ett samspel mellan Lee och figurerna på filmen.

Men vad gör Sthuthi? Jo, efter att ha flämtat ”Oh my god” ett par gånger vänder hon sin uppmärksamhet till den övriga publiken och säger ”Oh my god, these poor people” – de här stackars människorna – som om det var en vanlig biopublik som fick sin film sabbad av frieriet.

Men när hon vänder sig om ser hon såklart att hon känner de som sitter i salongen.

Frieriet går naturligtvis bra, Sthuthi säger ja och på bioduken firar de tre goda feerna och över Törnrosas stad skjuts fyrverkerier samtidigt som publiken inne i bion jublar och applåderar.

Efter ett sådant frieri hoppas man ju på att de får leva lyckliga i alla sina dagar.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: Disney

 

Läs mer: 

Här är relationsexpertens bästa tips och råd inför första dejten

Egentid i relationer? Så hanterar du att ni har olika behov

Kär i två personer samtidigt? Här är relationsexpertens bästa tips!