Artikeln innehåller reklamlänkar
Letterboards att köpa online

Trendiga bokstavstavlor vi klickar hem i höst

Bokstavstavla, eller letterboards, är tavlorna där du har lösa bokstäver och kan själv välja vad som ska stå på. Oavsett om det är fina qoutes, härliga skämt eller något annat som gör din instagrambild lite mer personlig. Vi har listat några favoriter som du kan klicka hem på en gång!

Inredningstrenderna hösten 2018 är bland annat jordnära toner, keramik och möstermix – men det finns ytterligare en trend som blossar upp just nu, som inkluderar både sociala medier och inredning.

Det handlar om letterboards, eller bokstavstavlor, som syns mer och mer i sociala medier.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Flera använder letterboards för att avslöja graviditeter, förlovningar och även för att ta den där instabilden som säger det lilla extra.

Vi har samlat nio olika varianter, allt från lyx till budget. Scrolla ner och inspireras!

1. En lyxigare variant gjord av stål. Denna är grön och du får mer hela 424 stycken bokstäver, siffror och symboler. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till butik).

 

2. Större letterboard med vita bokstäver, du får med 286 bokstäver. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till butik).

3. Här kan ni köpa ett paket med 17 skrivstils-bokstäver, här hittar ni det (länk till butik).

 

 4. Den här tavlan är i svart filttyg och ger ett mjukare intryck. Den är 30×40 centimeter och 166 vita bokstäver medföljer. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till butik).

5.Vill du hellre ha en letterboard med guldbokstäver? Då är det här budgetalternativet något för dig. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till butik).

6.  En annorlunda letterboard med färgade bokstäver i gult och vitt. 350 bokstäver följer med och tavlan är 30×21 centimeter. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till butik).

7. Letterboard med vit ram och filttyg. Storleken är 45×30 centimeter och 300 bokstäver medföljer. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till butik).

9. Den här rosa varianten är stor som ett A3-papper och rymmer mycket text. Här kan ni läsa mer och köpa den (länk till RoyalDesign).

Läs också:
Säg det med en statement-tröja! Här är elva powerköp
Så ser hösten 2018 ut på Mio – här är våra favoriter
Här köper du trendväskan ”alla” bär just nu