Ultimate Ears hyperboom

Ulitamte Ears släpper nya partyhögtalaren Hyperboom

Bärbar, tålig och kraftfull. Nu lanserar Ultimate Ears sin nya högtalare som ska passa både inomhus och utomhus. Här är allt vi vet om den!

Den 25 februari släpper Ultimate Ears sin nya partyhögtalare, Hyperboom, som blir varumärkets mest högljudda och basfyllda högtalare hittills. Den erbjuder bland annat tre gånger så hög ljudnivå och sex gånger så tung bas jämfört med deras Megaboom 3.

– Vi har skapat en högtalare med en detaljrik ljudbild, vibrerande bas och dynamisk återgivning som är fullutrustad med stämningshöjdande funktioner så som musikdelning, anpassningsbar EQ och en batteritid på upp till 24 timmar, säger Mindy Fournier, Produktansvarig på Ultimate Ears.


Smidig att förflytta

Till skillnad från Ultimate Ears tidigare högtalare har Hyperboom en rektangulär form med touch-knappar på ovansida. På långsidan sitter ett handtag så att man enkelt kan förflytta högtalaren till olika platser.

Högtalaren är utrustad med en funktion som heter ”Adaptive Equalizer”, som anpassar ljudet automatiskt beroende på om man är inomhus till utomhus.


Flera personer kan vara vara uppkopplade till Hypeboom samtidigt då man kan ansluta till den via bluetooth, aux eller optisk ljudkabel. Den är ska också tåla vattenstänk och spill.

Läs mer:

Varför har mobilen en penna? Baaam har testat Samsung Galaxy Note 10

Vilken Disneykaraktär är du? Så får du Instagrams nya filter

Baaam testar: ”Så bra är nya Google Nest Hub”

Foto: Ultimate Ears