Så möter du våren 2020 – baserat på ditt stjärntecken

Så möter du våren 2020 – baserat på ditt stjärntecken

Är det dags att sakta ner på jobbet, detoxa vänkretsen eller boka en resa i vår? Sök efter svaret i stjärnorna och ditt stjärntecken!

När våren står för dörren är vi många som rensar garderober, städar förråd och putsar fönster. Visst är det härligt att möta den ljusa årstiden i ett rent hem, men när riktade du fokuset på dig själv senast? Att storstäda det inre är ju minst lika viktigt för välmåendet.

Vissa föredrar att reflektera på egen hand, medan andra gärna vänder sig till astrologin. Är du en av dem? Rådfråga stjärnorna i vår och låt ditt stjärntecken guida dig!

Väduren: Sjung ut

(21 mars – 19 april)

Den älskvärda väduren är en trofast vän i vått och torrt. Det är många som anförtror dig sina hemligheter, men hur står det till med dina egna? Kanske är det något som tynger dig just nu, känslor som faktiskt börjar bli riktigt påfrestande. Ta hjälp av ditt kännetecknande mod och berätta. Det kommer kännas som att en tyngd lyfter från dina axlar.

Oxen: Sätt ner foten

(20 april – 20 maj)

Som oxe är du inte rädd för att arbeta hårt, även när det tar emot. Det är en stark och avundsvärd egenskap, men frågan är om det inte börjar ske på bekostnad av dig själv. Det är hög tid sätta lite gränser och släppa alla andras orealistiska förväntningar på dig, för du kan faktiskt inte göra allt för alla. Vad vill du själv, till exempel? Börja där i stället.

Tvillingarna: Släpp gaspedalen

(21 maj – 20 juni)

Det går ofta fort i tvillingens vardag – framför allt på jobbet. Du har lätt för att lära och tar gärna på dig nya projekt och arbetsmöjligheter, ibland utan att tänka dig för. Plötsligt sitter du där med alldeles för många uppgifter och ett intresse som dalar i takt med att arbetsbördan stiger. Var rädd om din värdefulla energi och tillåt dig själv att sänka farten! Allt måste inte vara perfekt.

Kräftan: Kasta dig ut

(21 juni – 22 juli)

Ditt hem är din borg, kräftan! Här har du byggt upp en trygg och kärleksfull atmosfär, där släkt och vänner gärna samlas för middagar och spontanhäng. Men är du inte lite sugen på att utforska något nytt utanför hemmets väggar i vår? Boka den där resan, eller gå kursen du alltid varit intresserad av – och säg för guds skull hej till snyggingen på bussen som du spanat in i flera år.

Lejonet: Sluta älta

(23 juli – 22 augusti) 

Få kan säga nej till ett riktigt charmigt lejon. Du utstrålar självsäkerhet och pondus, men den senaste tiden har du inte lyst lika starkt som du brukar. Kanske har du fått kalla handen av en kärlek eller stött på en annan motgång som gett självförtroendet ett törn. Andras bekräftelse har alltid varit viktigt för dig, ibland lite för viktigt. De definierar ju faktiskt inte vem du är. Så sluta älta vinterns tunga bagage – du förtjänar att ta plats i vår.

Jungfrun: Detoxa vänkretsen

(23 augusti – 22 september)

Den ordningssamma jungfrun är otroligt mån om sina relationer och lägger ner mycket tid och energi på att de ska utvecklas. Du har höga krav på de i din närhet och förväntar dig också att få avkastning på din emotionella investering – som sig bör. Men just nu är det något (eller någon) som rubbat din balans. Se över din umgängeskrets och håll utkik efter energitjuvar som tar mer än de ger tillbaka.

Vågen: Ta tag i nyårslöftet

(23 september – 22 oktober) 

Vågen är balanserad och diplomatisk, den perfekta medlaren när konflikter uppstår bland vänner och familj. På sistone har du dock släckt alldeles för många bränder, och därmed åsidosatt dig själv. Såklart vill du inget hellre än att lösa problemen runt dig, men glöm inte bort dina egna önskningar och behov. Det där nyårslöftet som du så gärna vill satsa på kan mycket väl ha halkat på efterkälken – du har ju haft fullt upp med att stötta alla andra. Lägg det åt sidan ett tag och fokusera i stället på dina egna mål. Du är trots allt huvudpersonen i ditt eget liv, inte sant?

Skorpionen: Vårda dina intressen

(23 oktober – 21 november)

Den intelligenta skorpionen må framstå som tillbakadragen och lugn, men skenet bedrar. Som skorpion är du oerhört passionerad och kastar dig in i spännande projekt med samma livlighet och kraft som i nya förälskelser. Får du inte utlopp för dina intressen finns risken att du blir lättirriterad och trumpen, känslor som mycket väl kan ha hängt med i in i det nya året. Kom ihåg att avsätta tid för det du älskar.

Skytten: Se om ditt hus

(22 november – 21 december)

Till skillnad från kräftan kan den äventyrliga skytten vara en riktig slarver i hemmet. Det finns ju så mycket annat i livet som är roligare än att städa! Men handen på hjärtat – hur ser det egentligen ut där hemma? Det måste inte vara kliniskt rent, men kanske kan du slutföra några projekt som du redan påbörjat. Häng upp den där tavlan som fortfarande står kvar på golvet och damma av de vackra prydnadsföremålen i källaren. Du trivs så mycket bättre i en inspirerande miljö.

Stenbocken: Rensa telefonen

(22 december – 19 januari) 

Den strävsamma stenbocken älskar prydlighet. På arbetsplatsen är ditt skrivbord alltid i sin ordning, något som nästan är en nödvändighet för att du ska arbeta så effektivt som möjligt. Men i telefonen har det varit betydligt rörigare i vinter. Ta bort gamla filer som tar upp onödigt utrymme och avfölj konton på sociala medier som inte peppar dig. Hur skönt?

Vattumannen: Budgetera mera

(20 januari – 18 februari)

Du som är född i vattumannens tecken har ett stort behov av frihet och självständighet. Du vill gärna vara oberoende och gå din egen väg, även rent ekonomiskt. Vanligtvis har du stenkoll på slantarna, men på sistone har du nog spenderat mer än du brukar. Det är såklart bara mänskligt – dock mår du som bäst när du har en solid budget att luta dig mot. Avsätt lite tid i vår för att se över ditt sparande och få stenkoll på pengarna.

Fiskarna: Säg ifrån

(19 februari – 20 mars)

Den drömmande och romantiska fisken är det känsligaste av alla stjärntecken. Du har stor empatisk förmåga, något som är en av dina allra finaste egenskaper. Som vän är du stöttande och tolerant, ofta mer förlåtande än folk förtjänar. Du påpekar sällan när någon gjort dig orätt och det händer att människor i din närhet drar nytta av det. Du är värd mer än så – säg ifrån nästa gång någon går för långt i vår!

Foto: TT

Källa: Bustle

LÄS MER: 

Maten du alltid har hemma – baserat på ditt stjärntecken

Nu släpper Spotify spellistor baserade på ditt horoskop