Det här vinet ska du dricka baserat på ditt stjärntecken

Passionerat lejon, känslosam fisk eller jordnära jungfru. Ja, oavsett stjärntecken finns det ett vin för dig!
TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken
2:13

Efter reklamen: TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

(2:13)

Slå på ljud

Sugen på att hitta ett nytt favoritvin, men osäker på vilken väg du ska gå? Varför inte leta inspiration bland planeterna och i astrologin?

– Ibland behöver man vidga sina vyer för att hitta det där perfekta vinet. Men eftersom smaken är så individuell tycker vi att man ska leta inspiration hos sig själv först. Vad tycker du om? Ett roligt sätt att lära känna sig själv och sina preferenser är genom sitt stjärntecken, säger Lena Koopmann, Marketing Manager på The Wine Company, i ett pressmeddelande.

Vin efter stjärntecken – det passar bäst

Eldtecken (Väduren, Lejonet och Skytten)

Personer födda i eldtecknen beskrivs ofta som djärva, passionerade, kreativa och vågade. Deras temperament kan snabbt bli hett, men lika snabbt blir de kärleksfulla och otroligt romantiska. Så, vad passar då bättre än ett kraftfullt och intensivt rött vin?

Vattentecken (Kräftan, Skorpionen och Fiskarna)

Det mest karaktäristiska draget hos vattentecknen är kontakten med deras känslor. De är därför kända som känslotecknen och beskrivs bäst som intuitiva, drömmande och har djup kontakt med sitt undermedvetna. Det här är personerna som du har djupa samtal med smuttande på ett glas fruktigt Sauvignon Blanc.

Lufttecken (Tvillingar, Vågen och Vattumannen)

Lufttecken beskrivs som kommunikativa, skarpa och intellektuella. Därtill är de nytänkande och gillar att utvecklas men är inte främmande för att beröra ämnen som fantasi och teori. De avnjuter gärna en lyxig champagne medan de låter sina tankar flyga i väg.

Jordtecken (Oxen, Jungfrun och Stenbocken)

Personer födda i jordens tecken är ofta praktiska, envisa och bestämda. Trots att de är stabila och otroligt jordnära har de en svaghet för materiella ting. De är experter på att njuta av lyxiga saker men ändå vara ödmjuka inför det. Så, vad passar då bättre än ett elegant och friskt vitt vin?

Artikelinspiration: The Wine Company

Foto: TT

Se också: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: Se också: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Tre stjärntecken som kommer uppleva extra mycket romantik i höst
Här är stjärntecknen som är snålast (förlåt, mest ekonomiska!)
Här är doften du ska bära – enligt ditt stjärntecken