Annons
 

Se Louis Vuittons inspirerande visning för cruise collection 2018

Under söndagen presenterade Louis Vuitton sin cruise collection 2018. Visningen ägde rum i Kyoto och plaggen var influerade av Japan.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den rådande mellansäsongen när de stora modehusen visar upp nästa års semester-kollektion har blivit en av de stora höjdpunkterna i modekalendern. Designerhusen tävlar om att överträffa varandra med kändistäta spektakulära visningar på extraordinära platser.

Annons

Läs mer: Trendplagget du som gillar off shoulder kommer att älska

Under söndagen presenterade Louis Vuitton sin cruise collection 2018, designad av Nicolas Ghesquière. I vanlig ordning fick de 600 gästerna uppleva en extravagant show. Platsen var välrenommerade Miho-museet, ett exklusivt landmärke utanför Kyoto designat av den världsberömde arkitekten I.M. Pei, och plaggen var tydlig influerade av den japanska kulturen.

I jämförelse med Louis Vuttions tidigare kollektioner är 2018 års semesterkollektion rätt vågad. Färgskalan gick i jordnära toner och vi såg markerade midjor, djurmönster, kimonos och geisha-inspirerade plagg. Klicka dig in i bildspelet nedan för att se bilder från visningen!

Läs mer: Se Chanels magiska visning av semester-kollektionen för 2018

55
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer:
Så mycket kostar Louis Vuitton-väskor i butik
Louis Vuitton gör samarbete med konstnären Jeff Koons
Här är det billigast att köpa en Louis Vuitton-väska just nu

Foto: IBL