Annons
 

Lyxig punk och grunge hos Bik Bok

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Bik Bok, A/W 2009.

Höstkollektionen hos Bik Bok är glammigt lyxtrashig med influenser av musikstilarna punk och grunge. Kampanjbilderna är plåtade i Paris och två av de fem modellerna modeintresserade, driftiga bloggare.

Annons

– Vi vill utveckla och vidareföra det vi började med när vi plåtade sommarkampanjen i Miami – att ta bilder av vanliga, coola tjejer på girltrip, denna gång i Europa. Valet föll på Paris, en fashionstad med många coola områden och platser som är perfekt för modeintresserade unga tjejer. Paris har dessutom fantastisk arkitektur och många utmärkande byggnader som tydligt visar att man är där, säger Lina Johansson, Marketing Manager på Bik Bok.

Bik Bok, A/W 2009.

Kollektionerna för hösten 2009 är uppdelade i två kollektioner; Luxury Punk och Neo Grunge.

  • Luxury Punk är en cool och skönt avslappnad kombination av glammigt och ruffigt. Här blandas gnistrande paljetter och glänsande satin tillsammans med trasigt jeanstyg och tighta skinnjackor. Kollektionen erbjuder även mönster som till exempel rutigt, randigt och leopard.
  • Neo Grunge är precis som namnet avslöjar inspirerad av den klassiska grunge- och lager på lager looken. Mixa din stil med rutiga skjortor, stickade oversizetröjor, mockakjolar, varma jackor i tweed och fuskpäls och toppa outfiten med en slarvigt knuten sjal.

Priserna ligger mellan 99 kr och 399 kr, med vissa undantag.

Bik Bok, A/W 2009.

Av: Rose-Marie Söderlund