Menskoppen du kan ha under sex!

Här är menskoppen som kan användas under penetrerande sex

Säg hejdå till blodbad under sexet. Nu finns den första menskoppen som kan användas under penetrerande sex.

Läs mer: 5 saker jag önskar att jag visste innan jag började med menskopp

Sex under mensen kan vara superhärligt – men det är inte alltid man är sugen på blodbadet som kan uppstå. Det här är något som brittiska företaget Intimina tagit fasta på när de har utvecklat sin senaste menskopp. Menskoppen, som har namnet Ziggy Cup, är nämligen den första som kan användas under penetrerande/omslutande sex, skriver Cosmopolitan.


En vanlig menskopp sitter oftast längre ner i slidan, vilket gör det svårt att ha penetrerande sex. Den här menskoppen ska istället sitta precis under livmoderhalsen och lämnar plats åt en penis, dildo, fingrar eller vad du än väljer. Menskoppen är tillverkad i silikon, är plattare i designen än andra och har dubbla kanter för att undvika läckage. För att föra in menskoppen ska du först klämma på kanterna för att forma en åtta. För in den i slidan och sedan nedåt och bakåt, så att den sitter bakom blygdbenet. För att ta ut den ska du haka ett finger under kanten på menskoppen och dra ut den.

Foto: Intimina, IBL


Nu splainar Baaam och FRIDA mensen! Hälften av jordens befolkning kommer få, har eller har haft det. Mens alltså. Men visste du att många kvinnor blöder för mycket och många av oss har smärta helt i onödan? Dessutom vet både män och kvinnor för lite om mens. Att blöda ska inte vara läskigt, äckligt, förknippat med skam eller onödig smärta. Därför behövs menssplaining!

Allt du vill veta om mens hittar du på menssplaining.se