Annons
 

Mila Kunis: ”Jag är inte speciellt snygg, men jag har humor!”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Mila Kunis, inte speciellt snygg? Vet inte om vi är beredda att hålla med.

Mila Kunis, inte speciellt snygg? Vet inte om vi är beredda att hålla med.

Skådespelerskan Mila Kunis, 28, har ett utseende som många avundas, men själv tycker hon inte att hon är speciellt snygg. Hon har sagt till The Sun:

– Jag uppskattar uppmärksamheten, men tycker själv inte att jag är speciellt snygg. Jag är inte så där naturligt sexig eller sensuell som många kvinnor är, men jag har ett bra sinne för humor och jag tror det har hjälp mig.

Annons

Mila, vars fullständiga namn egentligen är Milena Markovna Kunis, är född i Ukraina men flyttade till Los Angeles med sina föräljarar när hon var sju. Pappan var taxichaufför och mamman jobbade på apotek, så hon hade inga kontakter för att lyckas som skådis:

– LA är fullt av vackra kvinnor som vill jobba i nöjesindustrin. Det är omöjligt att tävla mot. Vissa kvinnor förlitar sig enbart på sitt utseende för att lyckas, andra vet att de måste jobba hårt för att få en seriös karriär, och inte enbart bli sedd som ett objekt. Så jag har aldrig gått på den där myten om att jag är vacker. Jag har alltid jobbat hårt och trott på mig själv som skådespelerska för att komma dit jag är idag. Jag har inte fått någonting gratis, och så är det för de flesta. Man måste jobba väldigt hårt för att lyckas i den här branschen.

Helt sant Mila, men nog hjälper det om man ser bra ut!

Läs även: Mila Kunis är nya Lady Dior

Mila Kunis på event i Las Vegas, 24 april 2012.

Mila Kunis på event i Las Vegas, 24 april 2012.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures