Blusar och klänningar med öppen rygg och knytdetalj för dam till 2020

10 fina blusar och klänningar med öppen rygg

Den här sommaren går vi loss på plagg med öppen rygg. Baaam har valt ut tio blusar och klänningar från budgetkedjorna som är värda ett köp.

Kläder med öppen rygg – gärna i kombination med knytdetalj – har kommit att bli ett av sommarens signaturplagg. På galgarna i butikerna hänger såväl blusar som klänningar med trenddetaljen. Och vill man få tag i en får man vara på alerten! För lika snabbt som uteserveringarna i Sverige fylls så fort solen tittar fram (även under rådande pandemi), ja, lika snabbt går det för dessa detaljrika godingar att sälja slut.

Är du sugen på att uppdatera garderoben har du i vanlig ordning kommit helt rätt. Nedan har vi nämligen valt ut tio riktigt fina sommarplagg med öppen rygg. Det bästa? Hela bunten är från budgetkedjorna!

10 fina sommarplagg med öppen rygg


1. Brun- och vitprickig blus med volanger och öppen rygg, från H&M. Läs mer och shoppa den här. (reklamlänk från Adtraction)


2. Vit blus med öppen rygg och knytdetalj, från Monki. Här kan du läsa mer och klicka hem den. (reklamlänk från Adtraction)


3. Svart blus med puffärm och knytning baktill, från Gina tricot. Läs mer och klicka hem den här. (reklamlänk från Tradedoubler)


4. Vit klänning med puffärm och öppen rygg med knytdetaljer, från Na-kd. Läs mer och shoppa den här. (reklamlänk från Tradedoubler)


5. Beige klänning med puffärm och knytdetalj i ryggen, från H&M. Läs mer och shoppa den här. (reklamlänk från Adtraction)


6. Svart blus med puffärm och öppen rygg med knytdetalj, från Na-kd. Läs mer och klicka hem den här. (reklamlänk från Tradedoubler)


7. Stickat linne med öppen rygg, från Mango. Läs mer och klicka hem den här. (reklamlänk från Tradedoubler)


8. Svart klänning med öppen rygg och knytning baktill, från Gina tricot. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Tradedoubler)


9. Beige slipklänning med öppen rygg och knytning, från Bik bok. Läs mer och klicka hem den här. (reklamlänk från Tradedoubler)


10. Rosa klänning med puffärm och öppen rygg, från Nelly. Läs mer och shoppa den här. (reklamlänk från Awin)

Här hittar du fler härliga shoppingtips:

Sommarens finaste plagg i rutigt – 13 pangköp

Bikinis och baddräkter på rea – 13 riktigt bra kap

Sommarens finaste omlottklänningar – för alla plånböcker

Reafynda! 12 riktigt fina sommarplagg i trendfärgen beige

Sommarrean är här! 16 fina klänningar med röd prislapp

Snygga och bekväma badkläder – som inte gör att allt hoppar ur