12 snygga träningsväskor för dam till 2019

12 snygga träningsväskor att ha till gymmet – och jobbet!

Stora weekendbags, shoppingbags eller klassiska träningsväskor – här tipsar vi om modellerna som vi vill bära på både gymmet och jobbet!

Att hitta väskor som rymmer allt du behöver till gymmet, och som samtidigt är snygga, är inte alltid det lättaste. Vissa av oss vill kanske ha en diskret och stilren väska som vi även kan ta med till jobbet, och andra vill kanske ha en väska som ska vara stor och praktisk.

Oavsett om du är på jakt efter en stilren, stor, sportig eller diskret träningsväska så finns det något för alla. Vi har listat våra favoriter i butik just nu – allt från lyxiga weekendbags till klassiska träningsväskor. Scrolla ner och inspireras!


Fina träningsväskor i butik 2019:

Ljusgrå ryggsäck för träningskläder med dragkedja, från Reebok. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Weekendväska som går att använda som träningsväska, i skinnimitation från DAY. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

Träningsväska med dubbla handtag och avtagbar axelrem från Adidas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

Svart shoppingbag som fungerar som träningsväska från DAY. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

 

Vit träningsväska med dubbelt handtag och avtagbart axelband från Nike. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Weekendbag i retroinspirerad design som fungerar som träningsväska, från Bric’s. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Rosa träningsväska från Aim n. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

Lacksvart väska med dubbelt handtag och avtagbart axelband från Adidas by Stella McCartney. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

Svart träningsväska med dragkedja från Casall. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

Rosa träningsväska med dubbelt handtag och avtagbart axelband från Nike. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Blå träningsväska med dubbelt handtag och avtagbar axelband från Adidas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Beige träningsväska i shoppingbag från DAY ET. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

12 snygga träningskläder med smarta fickor

Träning på bara 10 minuter: Här är 5 perfekta semesterpass