Artikeln innehåller reklamlänkar
Långärmade klänningar

14 långärmade klänningar till svala sensommardagar

Även om sommaren fortfarande är här blir både kvällar och dagar svalare. Förläng säsongen med en snygg klänning som har långa armar, så kan du njuta av bara ben och sommarkvällar lite längre.

Vi är nog en del som längtar efter att kunna klä oss lite mer dressat, än vad dagar med 30 grader och sol tillåter. När jobbet  och skolan drar igång och graderna sjunker är det perfekt att plocka fram de långärmade klänningarna. Så kan du klä upp dig på samma gång som du behåller sommarkänslan.

14 snygga och långärmade klänningar

En långärmad klänning är en bra investering då du kan ha den både på fest och till vardags. För visst är det ett perfekt plagg för jobbdagar men även när kvällarna blir svalare men du ändå vill träffa kompisarna utomhus för en aw. Här är våra favoriter som finns i butik just nu:

1. En klänning med långa trumpetärmar från NA-KD och ett helt underbart blommönster. Somrig och stilsäker på samma gång. Här kan du köpa den (länk till Na-kd)

2. Den här klänningen från Boomerang är gjord i 100% linne. Sitter skönt och avslappnat mot kroppen men ger ändå en snygg look. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

3. Söt klänning med klockad kjoldel, från KappAhl. En perfekt allround-klänning som funkar lika bra vardag som till fest. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

4. En vacker maxiklänning i omlottmodell med band i midjan och långa ärmar, från Ellos Collection. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

5. En fin långklänning med v-ringning, från Vintage Stories med en söt knytdetalj i halsen. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

6. Underbar maxiklänning med ballongärmar och en böljande design, från NA-KD. Här kan du köpa den (länk till Na-kd)

7. Stilren och enkel skjortklänning i denim, från H&M. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

8. Söt klänning med klassisk krage och klädda knappar upptill, från Ellos Collection. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

9. En marinblå maxiklänning med klassiskt swiss dot-mönster, från Lindex. Här kan du köpa den (länk till Lindex)

10. För den som lätt fryser är denna stickade poloklänning från Monki perfekt  för sensommar och höst. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

11. Söt, långärmad klänning med guldknappar fram, från Leveté Room. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

12. En så snygg sensommarklänning med ballongärmar och vacker mönster, från & Other Stories. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

13. En snygg och avslappnad modell från KappAhl. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

14. Den här klänningen från Vila är både snygg och sitter riktigt skönt på kroppen. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Höstens första nyheter på Ikea är här – se bilderna

Stickade tröjor för sena sommarkvällar – 12 bra köp