Trendiga stickade tröjor 2020

15 stickade tröjor som vi vill bo i hela vintern

Vill du klä dig både varmt och snyggt i vinter? Vi listar 15 snygga stickade tröjor som vi vill bo i hela vintern och som passar till allt från soffmyset till middagar!

Den stickade tröjan är tidlös och alltid ett perfekt val. Den går både att klä ned och klä upp och passar lika bra till hemmamyset i soffan som till kontoret eller middagar.

Ett go-to plagg som verkligen har många användningsområden och kan rädda många klädkriser.

Snygga stickade tröjor i olika stilar:

Vi listar 15 snygga tröjor i stickade material i allt från de i jordnära färger till de mer färgstarka som blå och rosa.

1. Svart stickad tröja, Wera

Ribbstickad tröja i ullblandat material med rund halsringning och långa muddar i ärmsluten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

2. Stickad tröja med fransar, Lindex

Mjuk och stilsäker stickad tröja med halvpolo, vid ärm och fransdetaljer fram- och baktill. Här kan du köpa den snart (reklamlänk från Adtraction).

3. Stickad tröja med ballongärmar, Carin Wester

Stickad tröja i grå nyans med ballongärmar från Carin Wester. Finns även i grönt. Här kan du kpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Blå stickad tröja med puffärm, Lindex

Stickad tröja i blå nyans med moderna puffärmar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. Rosa stickad tröja, Wera

Stickad tröja med mudd och liten öppning nedtill i sidan. Något längre baktill. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

6. Stickad tröja med slits, Gina Tricot

Brun stickad tröja med slits på sidorna och har en ribbmudd vid ärmsluten, i nederkant och vid halsringningen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

7. Stickad huvtröja, KayDay

Stickad luvtröja från KayDay i mjuk kvalitet. Ribbstickad kant nertill samt slitsar i sidorna. Finns även i rosa. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

8. Trendig stickad tröja, Only

Stickad tröja från Only i trendigt utförande. Finns även i mörk nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Stickad tröja i roströd nyans, Lindex

Roströd stickad tröja från Lindex i mjukt material. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

10. Vit kabelstickad tröja, KappAhl

Kabelstickad tröja med rund halsringning i vit nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

11. Brun stickad tröja, Na-kd

Ribbad tröja med rundad halsringning och långa ärmar i en oversized, bekväm passform. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

12. Grön stickad polotröja, Ellos Collection

Polotröja i något längre modell med vid, pösig polokrage och slitsar i sidorna nedtill. Finns även i svart och vitt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

13. Grå stickad tröja med dragkedja, Object

Tröja med högre krage och dragkedja tillverkad i en mjuk kvalitet från Object. Finns även i ljusbeige färg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

14. Lila stickad tröja, Gina Tricot

Stickad tröja med korta puffärmar i en oversize modell från Gina Tricot. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

15. Stickad kofta i beige nyans. Na-kd

Ribbstickad cardigan med en loose fit, en öppen design i en knälång längd. Finns även i burgundy och svart. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

LÄS MER:

Julklappstips till honom 2020

Black Friday 2020 - här är butikerna med bäst rea

Vinterns finaste chunky boots under 600 kronor