Fuskpälsar på rea Black Friday

16 fuskpälsar du kan fynda på Black Friday 2018

I dag är det Black Friday 2018 – en av världens största readagarna. Vi har handplockat 16 fuskpälsar i olika stilar som du kan fynda till ett billigare pris. Skynda, fynda!

Är du på jakt efter en ny fuskpäls? Tur för dig! För här har vi listat 16 varianter som du kan fynda i dag på Black Friday. Skynda, fynda!

1. Fuskpäls från Tiger of Sweden

Fuskpäls från Tiger of Sweden

Svart fuskpäls från Tiger of Sweden. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Apprl), rabatten dras av i kassan.

2. Fuskpäls från By Malina

Svart fuskpäls från By Malina

Svart fuskpäls från By Malina. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

3. Fuskpäls från Chiquelle

Vit fuskpäls från Chiquelle

Vit fuskpäls från Chiquelle, här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), använd koden BLACKGLOBAL för rabatt.

4. Fuskpäls från Vila

Fuskpäls i leopard från Vila

Längre fuskpäls i leopard från Vila. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

5. Fuskpäls från Vero Moda

Gul fuskpäls

Gul fuskpäls från Vero Moda. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

6. Fuskpäls från Vila

Rosa fuskpäls från Vila

Rosa fuskpäls från Vila. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

7. Fuskpäls från Ellos

Fuskpäls från Ellos

Fuskpäls i längre modell från Ellos, här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

8. Fuskpäls från Lindex

Fuskpäls från Lindex

Mönstrad fuskpäls från Lindex. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Adtraction), rabatten dras av i kassan.

9. Fuskpäls från Vero Moda

Svart fuskpäls från Vero Moda

Fuskpäls från Vero Moda, här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

10. Fuskpäls med knytband från Vero Moda

Fuskpäls med band i midjan

Fuskpäls med band i midjan och dragkedja från Vero Moda. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

11. Fuskpäls från Ellos

Brun stor fuskpäls

Brun fuskpäls i längre modell från Ellos. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

12. Fuskpäls från Ellos

Blå fuskpäls

Fuskpäls i rak modell från Ellos. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

13. Fuskpäls från Lindex

Lindex fuskpäls

Svart kort fuskpäls från Lindex, här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Adtraction), rabatten dras av i kassan.

14. Fuskpäls från Vila

Vit lång fuskpäls

Vit fuskpäls i längre modell från Vila. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin). rabatten dras av i kassan.

15. Fuskpäls från Ellos

Svart fuskpäls på rea

Svart fuskpäls från Ellos. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Awin), rabatten dras av i kassan.

16. Fuskpäls från Lindex

Röd fuskpäls från Lindex

Röd kort fuskpäls från Lindex, här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (reklamlänk från Adtraction), rabatten dras av i kassan.

Läs också:

8 härliga spaupplevelser att boka på Black Friday 2018

Här är alla butiker som har rea på Black Friday 2018

12 adventskalendrar med skönhet som du kan fynda på Black Friday 2018