Artikeln innehåller reklamlänkar
Vita kostymer till studenten 2020

17 vita kostymer till studenten 2020

Är det din tur att ta studenten i år? Då är det dags att börja leta efter den perfekta outfiten! Vi listar 17 vita kostymer till studenten 2020.

Sjung om studentens lyckliga dar… Är det äntligen din tur att ta studenten? Då gäller det att börja leta efter den perfekta outfiten att ha på dig. Våren kommer gå snabbt förbi och plötsligt står du där i studentmössan – stolt, glad och fri!

17 vita kostymer till studenten

Men det är inte helt lätt att hitta en snygg outfit då många gärna vill ha kostym och i färgen vitt. Vi har kollat av utbudet och valt ut 17 underbara vita kostymer som passar perfekt på studenten 2020.

1. En snygg blazer från Pieces. Ett smart köp då den passar perfekt både till fest och vardag, så du kommer ha användning av den även efter studenten. Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

2. En annan snygg blazer är den här från Sisters Point. Enkel att ta av om det blir en varm dag och passar till de flesta andra plagg du vill bära på studenten. Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

3. Det här är klassiska kostymbyxor från By Malene Birger. Går att matcha med i princip vilken snygg topp och vit kavaj som helst. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction)

4. En klassisk vit kavaj från Carolina Gynnings samarbete med Bubbleroom. Passar perfekt till vita kostymbyxor och en färgglad topp. Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

5. Stilrena kostymbyxor från Happy Holly som passar perfekt på studenten. Raka ben och något hög i midjan. Här kan du köpa dem. (länk till Adtraction)

6. En enkel vit blazer från Vila, som är öppen framtill. Matcha med ett par snygga vita kostymbyxor eller en vit pennkjol. Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

7. En riktigt snygg ärmlös kavaj från Lindex. Kan blir en riktig räddare i nöden om det blir varmt på studenten. Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

8. För dig som gärna vill ha klänning men ändå känns dig uppklädd på studenten är den här vita kostymklänningen från NLY Trend, det perfekta köpet. Här kan du köpa den. (länk till Tradedoubler.com)

 

9. Det här är nog den perfekta kavajen. Du kan ha den på studenten och känna dig uppklädd men sen kan det bli en sommarfavorit. En rak modell som fungerar lika bra till ett par jeans som kostymbyxorna. Här kan du köpa den. (länk till Tradedoubler.com)

10. En snygg blazer från Top Shop med låg knäppning. Perfekt för dig som vill ge den klassiska kostym-looken lite edge. Här kan du köpa den. (länk till Tradedoubler.com)

11. En snygg blazer med glittriga detaljer från NLY trend. Passar perfekt till den stora festen och går att matcha med allt från klassiska byxor till kjol eller jeans. Här kan du köpa den. (länk till Tradedoubler.com)

12. För dig som letar efter ett snyggt set, men kanske inte känner dig helt bekväm med en vit kostym, så är de här byxorna med tillhörande tröja från NLY trend något. Snyggt, stilrent och skönt att bära. Här kan du köpa det. (länk till Tradedoubler.com)

13. Stilrena och snygga kostymbyxor från NA-KD. Slitsen fram på benet gör att byxan känns lyxig. Här kan du köpa dem. (länk till Na-kd)

14. En lång, vit blazer från NA-KD som passar perfekt på studenten. Går att använda som det är eller matcha med ett par vida kostymbyxor. Här kan du köpa den. (länk till Na-kd)

15. En chic vit kostymbyxa från Tina Maria med veckade detaljer på framsidan. Här kan du köpa dem. (länk till Na-kd)

16. En riktigt snygg kostym från Trendyol, med ljusa rutor. Går att köpa bara kavajen eller byxan, men tillsammans blir det en riktigt trendig outfit, perfekt för studenten. Här kan du köpa den. (länk till Na-kd)

17. De här kostymbyxorna är så himla snygga. Vida och med hög midja blir de även sköna att bära, perfekt när du har en lång dag framför dig. Här kan du köpa dem. (länk till Na-kd)

Foto: TT

Läs mer:

Med eller utan klack – 16 bröllopsskor att säga ja i

Inspirerande streetstyle från Köpenhamn – så snor du stilen