Enklaste DIY-tipsen: 21 Halloween-dräkter du kan göra själv

Enklaste DIY-tipsen: 21 Halloween-dräkter du kan göra själv

Är du redan tokladdad för Halloween? Kolla in de här 21 enkla Halloween-dräkterna att göra själv.

Läs mer: Bu! Se bilderna från Isabella Löwengrips kändistäta Halloweenfest

Har du ont om tid att fixa Halloween-dräkten inför helgens Halloween-fest? Lugn, Baaam har samlat 21 enkla Halloween-dräkter som är perfekta att göra hemma. För ibland är faktiskt den bästa lösningen också den enklaste.

Rota runt i garderoben, klipp och klistra och lek med sminklådan för att skapa en oförglömlig look.

Kolla in bildspelet nedan för 21 enkla Halloween-dräkter!

Läs mer: Är det här Sveriges läskigaste Halloween-sminkningar?

Klicka dig vidare i bildspelet för att se alla kostymer.

Nya Star Wars-hjältinnan Rey är ett enkelt och feministiskt val av kläder.Källa.

Mia Wallace från kultfilmen Pulp Fiction är en enkel och tacksam look att återskapa med en vit skjorta, svart peruk och lite låtsasblod.Källa.

Hjortkostym kan mycket väl vara nya svarta katten. Snyggt, lätt och än så länge inte alltför vanligt. Sminka dig bara såhär och klä dig i bruna nyanser.Källa.

En peruk och stor rosett och du förvandlas till Sia! Redan en klassisk kostym men kör ändå!Källa.

Glass är ju gott! Och med lite färgglatt papper är du nästan hemma med en glassoutfit. Minimal effort, maximalt yum.Källa.

Sno, heh, priset för bästa utklädnad med den här tjuv-dräkten. En randig tröja, en mössa och en påse med stålar* – klart! *Riktiga pengar är valfritt.Källa.

Klä ut dig till feministiska ikonen Rosie the Riveter med en jeansskjorta och ett hårband. Förbered dig på många photo ops!Källa.

Vem är inte rädd för läskiga dockor? Turligt nog är det en rätt lätt utklädnad, med bara lite smink och en puffig klänning är du hemma.Källa.

Hjärter Dam är en klassisk Disneyskurk, och en rätt snygg sådan. Perfekt om du inte känner för att gå all in crazy med din utklädnad. Källa.

Wednesday i Familjen Addams är en helt perfekt karaktär om du har lite längre hår – och kräver egentligen inte att du köper någonting alls.Källa.

Gräv fram solglasögonen, stråhatten och dina mest somriga kläder för en look som turist. Äkta Stig Helmer-feeling!Källa.

Är du ett fan av svart? Var en mimare! Klassiskt duokrom och bra klädsel.Källa.

Vill du gå loss på sminket är en seriefigur ditt bästa val. Med vanliga svarta kläder till poppar outfiten direkt – och har du extra tid så gör en pratbubbla av kartong som du kan slänga upp ibland.Källa.

Det kanske känns länge sedan första Jurassic Park hade premiär – men det är faktiskt perfekt länge sedan. För vill du ha en relativt moderiktig outfit (minus cargoshorts) kan du ge dig på Laura Derns karaktär.Källa.

Så gulligt och lättgjort. Kombinera valfria djuröron med med en ditsminkad nos och morrhår.Källa.

Suicide Squad kanske inte var den bästa filmen (kanske snarare den sämsta) men den gav oss i alla fall en cool karaktär att kopiera. Köp bara urtvättbar hårfärg, en baseballjacka och kör.Källa.

Vill du skrämma slag på dina vänner räcker en nylonstrumpa långt. Dra över huvudet, rita ett stilistiskt ansikte och gå på fest. Kan bli lite svettigt men det är det värt.Källa.

Satsa på ett säkert kort med allas vår barndomshjälte – Pippi Långstrump! Använd ståltråd i flätorna för få de att stå rakt ut och måla på lite svarta fräknar.Källa.

Jordgubbe och ananas. Pyssla ihop med färglada tröjor, pennor, saxar och grönt papper. Ju fler som kör samma tema, desto roligare!Källa. 

Bli klassiskt Hollywood-snygg i en Mary Poppins-outfit. Dessutom enkel att göra då den i stort består av helt vanliga kläder. Förbered dig bara så du kan rabbla ”supercalifragilisticexpialidocious” utan att blinka.Källa.

Ingen född före 1995 kommer någonsin att glömma när Britney Spears klev in i skolkorridoren i sin ikoniska look. Bara bilden av det får Baby one more time att nynnas i huvudet och du lär göra succé på festen med en grå kofta, en kort kjol och två tofsar.Källa.