Så klär du dig snyggt när du är gravid

22 gravidoutfits att inspireras av i sommar

Gravid och i behov av stiltips? Vi ger dig 22 snygga och somriga outfits att inspireras av i väntans tider.

Okej, vi hör dig. Att klä sig när man är gravid är inte alltid lätt som en plätt. Det ska vara bekvämt nog att funka en hel dag och helst också se snygg ut. Och ungefär där tar luften slut. Men! Det behöver den inte göra. För med några knep kan du rätt enkelt få till kombinationen snyggt och bekvämt – utan att behöva ha titeln stylist på cv:t.

Så, hur gör man då? Vårt första tips är att ta en titt på fötterna (om du fortfarande kan se dem). Låt klackarna och ballerinaskor med millimetertunn sula stanna kvar på hyllan och satsa istället på fotriktiga skor. Ett par sköna sneakers eller sandaler med grövre sula är till exempel mycket skönare. Skippa också gärna syntetmaterial, som ofta ger känslan av att du går runt i en plastpåse när temperaturen stiger, och välj istället naturmaterial som exempelvis linne och bomull. Dessa material andas bättre. Till sist har löst sittande kläder förtur gentemot plagg med tight passform om du frågar oss – just för att det ofta är så mycket mer bekvämt.

Och hur får man då till det här utan att se ut som ett vandrande tält? Vi vände oss till Instagram för att få svar, för appen är ju faktiskt fullsmockad av inspiration för dig som har en bulle i ugnen. Från bohemiska klänningar till stora skjortor, vida byxor och jumpsuits – nedan listar vi 22 snygga looks att kopiera i sommar för dig som är gravid.

22 snygga gravidoutfits att inspireras av 

 

503 Service Unavailable 503 Service Unavailable

 

503 Service Unavailable

Foto: Instagram