9 plagg alla kvinnor borde köpa innan de fyller 30

plagg basgarderob

9 plagg alla kvinnor borde köpa innan de fyller 30.

För att skapa den perfekta basgarderoben krävs en del nyckelplagg som kan rädda vilken situation som helst. Säg hejdå till klädkris för gott med Baaams guide över plaggen som alla kvinnor borde köpa innan de fyller 30.

1. Den perfekta väskan

Passa på att unna dig den perfekta väskan när du är mitt uppe i karriären. Bortse från rådande trender och välj en dyrgrip i skinn som kommer att kännas lika rätt över axeln om tio år som den gör i dag. Det kommer att svida i plånboken – men å andra sidan kommer priset per användande sjunka i takt med att åren passerar.
vad kostar hermes birkin

Satsa på en klassisk väska som funkar till alla olika tillfällen!

2. En klassisk klocka

Du behöver inte satsa på ett svindyrt armbandsur, men ha i åtanke att du ska dras med klockan i flera år. Satsa på en modell som du känner dig bekväm med, och som både är snygg och praktisk i längden.
klocka marc jacobs

Välj ett armbandsur som passar dig och din personlighet!

3. Powerpumps

Ett par svarta pumps som fungerar både till arbetsintervjun, till aw:n och till fest är ett måste i varje kvinnas garderob. Satsa på ett par bekväma i skinn eller mocka (som bara blir skönare med åren) med lagom hög klack, som inte mördar fötterna efter ett par timmar.
svarta klackar basgarderob

Klassiska pumps från Prada, 6071 kr

4. Den lilla svarta

Om du inte redan har investerat i den lilla svarta – gör det nu! Satsa på klassiska, enkla snitt och bortse från rådande trender (kommer du verkligen vilja bära transparenta detaljer om sju år?). Den lilla svarta kan rädda vilken dag – eller kväll – som helst.
den lilla svarta

Den lilla svarta från Theory, 3450 kr

5. En signaturparfym

Har du hittat din doft ännu? Annars är det hög tid att börja leta. Att ha egen signaturparfym är den perfekta detaljen till vilken outfit som helst.
miss dior parfym köpa sverige

Miss Dior, 945 kr

6. Ett favoritsmycke

Du behöver inte nödvändigtvis dra ut på en shoppingrunda i dyra montrar på ett exklusivt varuhus för att hitta ett favoritsmycke – chansen är större att du kan få ärva ett fint halsband, armband eller en ring av en släkting som du kan bära med bravur vid alla olika tillfällen. Pluspoäng om smycket har gått i släkten länge – det öppnar alltid för en spännande konversation.
blake lively 2015

Ett pärlhalsband funkar alltid!

7. Solglasögon

Oavsett vilka trender som kommer och går kommer det alltid finnas en typ av solglasögon som passar just ditt ansikte bäst. Smickra dina drag genom ett par snygga solglasögon som du kan behålla år efter år.
ray ban solglasögon

Ett par solglasögon som passar din ansiktsform kan du bära år efter år.

8. En tidlös kappa

Brukar du också få panik när graderna faller varje höst, för att du behöver skaffa nya höstkläder? Om du investerar i en tidlös kappa som du faktiskt tycker om kan vi garantera att du slipper klädkris när vädret skiftar.
svart kappa 2015

Olivia Palermo i en klassisk kappa.

9. En mångsidig scarf

Scarfen är alltid till hjälp – oavsett säsong. Ändra look på din favoritväska genom att knyta den kring handtaget, skydda håret från solens strålar under sommaren genom att använda den som hårband eller knyt den som en slips innan för kavajen på arbetsintervjun. En mångsidig scarf kan rädda alla situationer!
hermes scarf sverige

Drömscarfen från Hermès.

Läs fler shoppingtips från Baaam:
17 snygga röda klänningar som passar perfekt på julfesten
11 snygga poloklänningar (för under 500 kronor!)
8 lyxiga adventskalendrar du garanterat vill ha till jul

Av: Cassandra Lindblom

Foto: All Over Press