anvanda-sommarklader-i-host-2016-puff

Använd dina sommarkläder i höst – 7 stylingtips

Nu är hösten nästan här. För många innebär det att packa undan sommarkläderna. Men gör inte det! Dina sommarkläder kan nämligen passa utmärkt i höst också.

Många har idag kläder för olika årstider. När hösten kommer packas därför sommarkläderna ner. Det ska du dock inte göra! Dina sommarkläder funkar faktiskt jättebra på hösten också, det enda du behöver göra är att stajla dem på rätt sätt!

Se bildspelet nedan för tips och tricks!

 

Ljusa kläder: Ljusa färger är standard under sommaren men kan kännas svårt att bära när höstmörkret kommer. En somrig skjorta fungerar utmärkt till jeans och en mörkare jacka.

Långklänningar: Långklänningar kan lätt kännas mer höstliga om de matchas med en jacka eller om du använder en tunn tröja över.

Blommig kläder: Blommiga plagg känns väldigt sommar men kan passa alldeles utmärkt på hösten också. Matcha dem med mörka plagg eller en snygg skinnjacka!

Bralette: Något många burit i sommar är bralettes. Det kan bli lite kallt att bara bära dem i höst. Ha istället en tunn, gärna genomskinlig, tröja över!

Crop top: Matcha ihop dina crop tops med ett par höga jeans och en snygg skinnjacka, bomberjacka eller mockajacka.

Sommarklänningar: Slip klänningen var en av sommarens hetaste trender och kommer antagligen att vara en av höstens med. Satsa på att ha en polotröja eller långärmad tröja under. Det funkar även med dina andra sommarklänningar!