Artikeln innehåller reklamlänkar
Bikinis och baddräkter med smock för dam till 2020

Badkläder med smock – finaste köpen i butik

Badkläder med smock är brännande hett sommaren 2020. Baaam listar tio snygga och sköna köp som är värda dina slantar.

Det är dags att återinföra smockat i ditt liv! Ja, en av sommarens hetaste trenddetaljer är just smock och vi ser det på många olika plagg just nu. På hyllorna i butikerna hänger såväl klänningar som blusar och badkläder med det skrynklade tyget.

Och det är just det sistnämnda – badkläder med smock – som vi har valt att fokusera på här. Anledningen? För att vi har gått och blivit förälskade. Plagget är lika bekvämt (töjbart for the win!) som snyggt. Och är du lika sugen som vi på att hoppa på trenden har du kommit rätt. Nedan listar vi 10 bikinis och baddräkter med smock som är värda att lägga dina stålars på.

Badkläder med smock till sommaren 2020


1. Svart bikini med överdel i smockad bandeau-modell och underdel med hög midja, från Gina tricot. Här kan du klicka hem överdelen. (länk till Tradedoubler.com) Läs mer och köp underdelen här. (länk till Tradedoubler.com)


2. Rosa bikini med smock och tunna band, från H&M. Här kan du klicka hem överdelen. (länk till H&M) Läs mer och köp den smockade underdelen här. (länk till H&M)


3. Cremevit baddräkt med smock och hög skärning vid benen, från H&M. Läs mer och klicka hem den här. (länk till H&M)


4. Baaams favorit! Bikini med smockad bandeau-överdel och hög midja, från & Other stories. Här hittar du den blommiga överdelen. (länk till Adtraction) Klicka hem underdelen här. (länk till Adtraction)


5. Orange bikini med smock och snörning, från Gina tricot. Läs mer och köp överdelen här. (länk till Tradedoubler.com) Här hittar du underdelen med hög midja och knytband. (länk till Tradedoubler.com)


6. Svart baddräkt med smock, djup v-ringning och tunna band till sommaren 2020, från & Other stories. Läs mer och klicka hem den här. (länk till Adtraction)


7. Grön smockad bikini med tunna band och högt skuren underdel, från Nelly. Läs mer och köp överdelen här. (länk till Tradedoubler.com) Här hittar du underdelen. (länk till Tradedoubler.com)


8. Prickig bikini med smock och tunna band, från Na-kd. Här kan du klicka hem överdelen. (länk till Na-kd) Underdelen kan du läsa mer om och köpa här. (länk till Na-kd)


9. Rosa bikini med smock och volanger, från Monki. Här hittar du överdelen med tunna band. (länk till Adtraction) Läs mer och klicka hem underdelen här. (länk till Adtraction)


10. Svart bikini med smock på båda delarna, från Na-kd. Läs mer och klicka hem överdelen här. (länk till Na-kd) Här hittar du underdelen. (länk till Na-kd)

Mer härlig badmodeshopping:

Badkläder med rynkat tyg – här är bästa trendköpen

Snygga och bekväma badkläder – som inte gör att allt hoppar ur

Årets snyggaste baddräkter – från budget till (lite mer) lyx

Pastellfest! 25 snygga bikinis och baddräkter till sommaren