balklänningar 2021

Balklänningar 2021 – årets vackraste alternativ från budget till lyx

Är du på jakt efter den perfekta balklänningen? Vi listar årets vackraste klänningar som fungerar lika bra till balen och examen som till den dressade festen.

Våren 2021 är på ingång och vanligtvis betyder det att bland annat bal- och examenssäsongen drar igång. I år är det svårt att förutse hur våren och sommarens alla tillställningar kommer se ut – men oavsett om det blir ett litet eller stort firande så är klädseln såklart lika viktig (och rolig!).

Balklänningar och fina sommarklänningar att bära 2021:

Vi listar årets vackraste klänningar som fungerar lika bra till balen och examen som till den dressade festen.

Balklänningar under 1000 kronor:

Smickrande långklänning från Bubbleroom tillverkad i en stum kvalitét men mycket vackert fall. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Tight långklänning i spets från Bubbleroom. Finns även i grönt. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Ljuvlig långklänning i ljusblå ton med spetsdetaljer från Moments Of New York. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Klänning med lyxig känsla från Goddiva. Klänningen har en slits och är i en off shoulder-modell och passar perfekt till festligare tillfällen. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Grön klänning i satin från Moments Of New York med slits framtill och v-ringad rygg. Du kan klicka hem den här (reklamlänk från Adtraction).

Maxiklänningi spets från By Malina i en trendig lila ton. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Figurnära svart klänning i satäng från Moments Of New York. Du kan klicka hem den här (reklamlänk från Adtraction).

Maxiklänning i rosa ton från Vila i mesh med markerad, elastisk midja med satinband. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

Maxiklänning från Joelle i vävd satin. Figurnära modell med smockresår upptill både fram och bak samt lång, vid ärm med bred smockresår i ärmslut. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin).

Beige klänning från NLY Eve i en one shoulder-modell i mjukt satin utrustad med detaljrika kedjor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

Maxiklänningfrån Joelle i en figurformad modell med instickad glittertråd. Omlottskuren överdel med rynk på axlarna och invändiga axelvaddar. Du hittar den här (reklamlänk från Awin).

Svart maxiklänning från Asos Design i satin med omlottliv och pingvinärm. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Balklänningar under 2000 kronor:

Maxiklänning med tyllager från By Malina i en one shoulder-modell. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

En hellång festklänning med heltäckande, vackra 3D-blommor från Selam Fessahaye x Ellos. Korta, voluminösa ärmar och utställd kjol med mycket vidd och hög slits fram. Du hittar den här (reklamlänk från Awin).

Supersnygg rosa glittrig klänning från Goddiva. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Grön balklänning från Goddiva med vackra band som gör att du kan knyta den på olika sätt. Den finns i fler färger. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Maxiklänning från Joelle i genombruten spets med kort ärm och rund hals som har sprund och knapp i nacken. Utsvängd kjoldel med påsydda volanger i mesh. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

Glittrande balklänning från Chiara Forthi. Glittrigt detaljrikt fodral med en figurnära passform. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Maxiklänning från Maya dekorerad med paljetter med en kjoldel nedtill i mesh. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

Vit balklänning med dekorerad överdel från Chiara Forthi. Baktill har klänningen djup v-ringning och i midjan ett fint satin band. Denna finna även i blått och grönt. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Fantastisk klänning i metallic och öppen rygg från Goddiva. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Maxiklänning från Maya i transparent mesh kvalitet med dekorativa paljetter. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

Balklänningar under 3000 kronor:

Lång spetsklänning från By Malina i en figurformad modell i genombruten spets med påsydda volanger runt om samt hög volangkrage. Finns även i vitt. Du kan klicka hem den här (reklamlänk från Apprl).

Relaterade artiklar

Vårens snyggaste plagg i blå toner – 24 trendiga köptips

Den optimala shoppinglistan för våren 2021

20 fina nyheter från H&M som du inte vill missa