Bästa knepet som gör det lättare att välja kläder på morgonen

Den första tiden på dagen, från att du stiger upp till att du går hemifrån, är värdefull. Här är det enkla knepet som gör det lättare att välja outfit på morgonen!

Oavsett om du har gott om tid eller inte på morgonen så springer alltid tiden iväg när det är dags att välja kläder för dagen. Vad är jag på humör? Är det kallt eller varmt ute? Vad är det snyggaste jag har i garderoben just nu? Frågorna är många och tar lång tid att svara på.

Missa inte: Sex knep för att få din outfit att se dyrare ut

För att göra matchen med din garderob lite lättare så finns ett riktigt bra knep – och det är faktiskt Kylie Jenner som avslöjade sitt smarta trick för sina följare på Snapchat.

kylie jenner snapchat

Kylie Jenners följare på Snapchat får se en hel del snygga kläder och lyxiga skor.

Varje söndag går Kylie igenom sin garderob för att välja ut sina absoluta favoritplagg just då. I och med att det är hennes favoriter så är det svårt att det blir fel när det är dags att klä på sig. När hon sedan har valt ut plaggen hänger hon upp dem på en separat klädhäst ute i sitt sovrum.

Så, när det är dags att klä på sig på morgonen så väljer du bland favoriterna som hänger där. Ett enkelt sätt att välja outfit för dagen som sparar värdefull tid på morgonen.

Läs även:
Därför kan korta shorts vara skadligt för dig
Se Instagram-kontot som listar alla outfits från Sex and the City
25 snygga off shoulder-plagg från budget till lyx

Foto: IBL