Blue billie x Gina tricot

Blue Billie gör en kollektion för Gina tricot – då kan du köpa den

Vinterns mest guldkantade samarbete mellan Blue Billie och Gina tricot lanseras i december. De mest ikoniska smyckena får en uppdaterad look i en unik capsule kollektion. Då kan du köpa den!

Nu i december lanseras ett nytt samarbete mellan Blue Billie och Gina tricot - en ny guldkantad smyckeskollektion. Blue Billie är välkända för sina ikoniska statement smycken och i den här kollektionen möter feminint och modernt en kombination av lekfulla symboler, statement-kedjor, tidlösa hoop-örhängen och ringar.

Det ska inte finns några regler kring att välja smycken, det ska vara lekfullt och roligt. Bär enskilda pieces eller bygg en hel smyckeslook efter vad du gillar. Unna dig själv nya smycken – eller varför inte ge bort dem i julklapp?

Här kan du köpa kollektionen! (reklamlänk från Tradedoubler)

Blue billie x Gina tricot

Den lekfulla kollektionen består av symboler av månen, blixten och solen blandat med klassiska designer av kedjor och hoops – i en ny matt finish.

Blue billie x Gina tricot

Kollektionen är inspirerad av more is more och kommande säsong pekar smyckeskollektionen mot statement-smycken som har det där lilla extra.

Blue billie x Gina tricot

NÄR SLÄPPS KOLLEKTIONEN?

Kollektionen släpps den 8 december online samt i butik. I Stockholm hittar du den på Gina Tricot Concept Store på Götgatan och i Göteborg säljs den på Fredsgatan.

Kollektionen kommer finnas här! (reklamlänk från Tradedoubler)

LÄS MER:

Fixa firandet 2020 – svarta paljettklänningar till nyårsafton

Syns i mörkret – 16 plagg och accessoarer med reflexer

Budgetkedjornas finaste stickade koftor under 600 kronor

Mer från oss på Baaam: