Vilka gravidleggings är bäst? 5 populära köp

Vilka gravidleggings är bäst? 5 populära köp

De ska vara bekväma, låta magen växa fritt men samtidigt ge bra stöd, inte vara genomskinliga och gärna sitta bra även efter graviditeten. Kraven på gravidleggings är många – här tipsar vi om de bästa i butik!

Att hitta bekväma kläder som gravid är inte alltid det lättaste. Men ett plagg som kan rädda de allra flesta klädkriser är ett par klassiska leggings. De går att styla på flera olika sätt – oavsett om du vill ha en outfit på jobbet, gymmet, middagen eller hemma i soffan.

Vilka gravidleggings är bäst?

Att hitta bra gravidleggings kan dock vara svårt. De ska gärna vara bekväma, ge bra stöd till magen, inte åka ner och absolut inte vara genomskinliga – något som kan vara svårt att hitta. Nedan har vi handplockat leggings som fått bra recensioner och betyg. Scrolla ner och hitta dina nya favoritbyxor!

1. Gravidleggings som inte är genomskinliga

Svarta gravidleggings i seamless-modell från H&M. De här byxorna har hög midja och bred mudd samt minimalt med sömmar för extra bekvämlighet. Dessa leggings har fått bra recensioner och påstås inte vara genomskinliga. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction).

2. Mjuka leggings som säljer snabbt

Mjuka leggings i bomull från Asos Design. De här ligger som "säljer snabbt" på Asos och har fått bra recensioner för att både vara bekväma och inte genomskinliga. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Apprl).

3. Leggings som du aldrig vill ta av dig

Once on never off heter dessa leggings från Boob Design – ett namn som enligt recensionerna stämmer bra överens med upplevelsen. Dessa ska även vara extra bra för dig som förlösts med kejsarsnitt. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Apprl).

4. Varma gravidleggings

Dessa gravidleggings från Boob design är tillverkade i merinoull, som både andas, värmer och transporterar bort fult. Har fått bra recensioner för att hålla just värmen – perfekt i vintertider! Här kan du köpa dem (reklamlänk från Apprl).

5. Träningstights för gravida som inte är genomskinliga

Ett par träningstights från Röhnisch som fått bra recensioner för att inte vara genomskinliga och ge magen bra stöd. Tillverkade i ett mjukt funktionsmaterial som andas och transporterar bort fukt från huden. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Apprl).

Gravidtrosor med hög midja

Ett annat knep för att undvika genomskinliga leggings är att satsa på bra trosor att ha under. Undvik vita trosor under svarta leggings och välj ett par med hög midja så blir tyget dubbelt kring magen och rumpan – supersmart!

2-pack mammatrosor med hög midja och extra stretchig kvalitét från KappAhl. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Apprl).

Relaterade artiklar

Leggings med extra hög midja – 10 snygga köptips

Byxor som kommer trenda 2021 – att shoppa redan nu

12 fina gravidklänningar till alla tillfällen

I vår bär vi tröjor med krage – 17 fina alternativ till alla tillfällen