Budgetväskor som ser snarlika ut designerväskor

7 budgetköp som påminner om designerväskorna

Det skiljer tusentals kronor på priset men på utsidan ser väskorna mer eller mindre likadana ut. Vi har listat sju populära designerväskor som har snarlika budgetvarianter i butik just nu. Ser du skillnaden mellan lyx och budget?

Att äga en dyr designerväska är det många som drömmer om, men också väldigt få som faktiskt har råd med. Väskorna kan kosta allt från några tusenlappar till ett sexsiffrigt belopp – men är det verkligen värt det?

För det finns även ett gäng väskor du kan köpa, som liknar de lyxiga designerväskorna, men som kostar betydligt mindre.

Nedan har vi listat tio populära märkesväskor – och var du kan hitta snarlika. Visst är de galet lika?

1. Den klassiska chanelväskan

Till vänster är en väska från budgetkedjan Ur&Penn som går loss på 98 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl). Till höger är det en äkta (begagnad) chanelväska för 39 000 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl).

2. Den trendiga Bottega-väskan

Till vänster är en väska från Glitter som kostar 249 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl). Till höger hittar du en väska från Bottega Veneta som kostar runt 25 000 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl).

3. Gucci-väska

Till vänster är en väska från Ur&Penn som kostar 198 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl). Till höger är en väska från Gucci som kostar cirka 23 000 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl).

4. Axelremsväska från Saint Laurent

Till vänster är en väska från H&M som kostar 199 kronor, du hittar den här (reklamlänk från Apprl). Till höger är det en väska från Saint Laurent som kostar cirka 10 000 kronor, du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

5. Den beiga Bottega-väskan

Till vänster är en väska från NA-KD som kostar 399 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Tradedoubler). Till höger är en väska från Bottega Veneta som kostar runt 30 000 kronor, här hittar du den (reklamlänk från Apprl).

6. Handväska från Gucci

Till vänster är en väska från Åhléns som kostar 349 kronor, här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction). Till höger är en väska från Gucci som kostar runt 30 000 kronor, här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

7. Klassisk rund Gucci-väska

Till vänster är en budgetvariant från Carin Wester som kostar 399 kronor, du hittar den här (reklamlänk från Adtraction). Till höger är en Gucci-väska som kostar cirka 6 000 kronor, här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Läs också:
7 budgetköp som är snarlika Guccis trendskärp
Så myket kostar designerväskorna i butik