Cara Delevingne skriver om modellkarriären: "Jag var aldrig lycklig"

Cara Delevingne tog nyligen beslutet att lägga karriären som modell åt sidan. Nu avslöjar hon öppenhjärtigt varför hon tog beslutet.

Det var i vintras som Cara Delevingne helt oväntat gick ut med nyheten om att hon lägger modellkarriären på hyllan. Nu går hon ut med en lång debattartikel, skriven för Times Motto, där hon förklarar bakgrunden till sitt beslut.

”När du gör allt för att få folk nöjda med ditt jobb, men det fortfarande finns personer som är missnöjda, börjar du fundera. ”Ja, jag har jobbat röven av mig. Jag har gjort allt. Jag har pushat mig så hårt”. Du börjar få känslan att du alltid gör folk besvikna, och det kommer ett tillfälle när du börjar känna, ”Vänta, vad håller jag på med? Vem gör jag det här för”, skriver hon.

cara delevingne

”Jag var aldrig lycklig som modell”, skriver Cara.

”Med tiden insåg jag att jobbet och att få bekräftelse från andra inte är det viktigaste. Ja, karriären är viktig, men det är inte det viktigaste. Självklart var jag glad för det jag åstadkom, men jag var inte genuint lycklig”, fortsätter Cara i texten.

”Det har tagit tid, men nu har jag insett att jobb inte är allt och att framgång kommer i olika former. Jag har öppnat mina sinnen och nu nyttjar jag min barnsliga nyfikenhet. Jag spenderar mer tid med det jag älskar, och jag gör bättre jobb på så sätt”

I dag gör Cara Delevingne succé på filmduken och har bland annat synts i filmer som Paper Towns och Suicide Squad.

Läs även:
Diane von Fürstenbergs bästa karriärtips som ger dig drömjobbet
Hannah Graaf startade eget klädmärke – här är hennes bästa råd
Anitha Schulmans bästa hemligheter om att starta eget

Foto: All Over Press