kenzo hm kläder bästa köp

Caroline Sandström listar bästa köpen från Kenzo x H&M

Nästa vecka släpps äntligen Kenzo x H&M i butik och online världen över. CHICs chefredaktör Caroline Sandström har plockat ut fem köp från kollektionen som är värda att investera i.

Den 3 november släpps Kenzo x H&M, H&M:s designsamarbete för hösten 2016, i utvalda butiker och online världen över. Samarbetet väntas bli ytterligare en succé i raden och det finns flera plagg som redan uppmärksammats stort bland svenska modeprofiler. Baaams chefredaktör Caroline Sandström har listat sina fem favoriter – de bästa köpen värda att lägga pengar på från kollektionen.

Psst! Här kan du spana in alla plagg från Kenzo x H&M!

Sweatshirt med volang, 499 kr


Carolines kommentar: Kenzo och H&M har lyckats kombinera feminint och sportigt i form av en klassisk collegetröja med en snygg volang kring halsen. Det är ett plagg som alltid kommer att vara aktuellt och som är skönt att bära, men som ändå har det där lilla extra som gör det lite roligare. Matcha med ett par jeans eller ett par slimmade kostymbyxor.

Dunjacka i läder från herrkollektionen, 2999 kr


Carolines kommentar: Dunjackan är ett funktionsplagg som alltid är, speciellt den här i skinn som håller resten av livet. Dunjackan är dessutom ett av hösten och vinterns mest trendriktiga köp då flera stora modehus lade fokus på plagget i sina kollektioner inför säsongen och gjorde det till sitt nyckelplagg. Trots sin höga prislapp är den ett bra köp för att vara i äkta skinn och dun.

Mönstrad sidenscarf, 499 kr


Carolines kommentar: Kenzo är ett av världens största modehus och är kända för sina extrema färgkombinationer och prints. Älskar du modehuset, men kanske inte vanligtvis är en person som bär färg, är scarfen den perfekta accessoaren att slå till på. Du får en piece från kollektionen och kan addera den till en helsvart look för att tillföra boldness. När du har tröttnat på den är den perfekt att rama in som konst på väggen, vilket gör den till ett smart köp.

Röd zebramönstrad blus med volangkrage, 699 kr


Carolines kommentar: Zebramönstret är ett print som alltid känns aktuellt och som är stort i höst och vinter. Den här blusen med influenser från 80-talet och en spännande silhuett är perfekt att matcha med en skinn- eller lackkjol för en helrätt partylook.

Vändbar, mönstrad sidenkimono, 2499 kr


Carolines kommentar: Kimonon är det perfekta lyxplagget att bära hemma under kyliga morgnar i vinter – eller som en färgstark jacka i sommar. Plagget funkar lika bra hemma som på stan. Dessutom kan du bära den med ett snyggt skärp i midjan som en klänning och matcha med klackar eller sneakers.

Psst! Kolla in alla plagg från kollektionen i bildspelet här nedanför!

Läs även:
Se nyckelplagget från Kenzo x H&M:s designsamarbete
Så tycker svenska modeprofiler om Kenzo x H&M
Kenzo x H&M: Se alla bilder från samarbetet

Foto: H&M